Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel ápoljam bör ulogarniturá...

Mivel ápoljam bör ulogarniturámat?

Figyelt kérdés
mivel fehér épp észre vettem ,hogy megfogja a farmer nadrágom és kék lessz ma letisztitottam ciff-el de félek nehogy kárt tegyek benne! mivel tisztithatnám ?
2011. júl. 5. 10:18
 1/7 anonim ***** válasza:
tejbe mártott vattapamaccsal
2011. júl. 5. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Ilyen vegyszerekkel többet ne próbálkozz. Van áruházakban, barkácsboltokban direkt bőrápoló, az jó. Nekem volt Erdal márkájú.

De a babapopsitörlő kendő is jó.

2011. júl. 5. 10:36
 3/7 anonim válasza:
Nekem is megfogta a textilbőr székemet a farmer... :S és szinte mindent kipróbáltunk. cif, domestos, babapopsitörlő, mosogatószer, mosószer, folteltávolító, ablakmosószer ( :D ), de semmi nem használt, csak kicsit vékonyabb lett az anyag a sok dörzsöléstől :S neked kijött valamitől esetleg?
2011. júl. 5. 11:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Erős vegyszerrel ne kezeld. Lehet kapni bőrápolószert, bár szerintem nagyon drága, úgyhogy eddig nem vettem. Samponnal tisztítom, abszolút bevált, és biztos, hogy nem tesz kárt a bőrben. Babapopsikendővel nekem csak az a bajom, hogy a kis mélyedéseket (nem tudom, mi a neve, olyan mozaikszerű és abba ül bele a kosz) nem takarítja ki. A samponos mosás (minimális vízzel) jobban bevált.
2011. júl. 5. 13:31
 5/7 anonim ***** válasza:

én a Hemel nevű cégtől vettem bőrápolot, jó a hatás és az illata is. és állitólag természetes az alapanyaga

[link]

2011. júl. 6. 12:17
 6/7 anonim válasza:
Ahol 7 éve a bőrgarnitúránkat vettük, azt mondták, ők tudnak adni bőrápolót, de helyette azt javasolják, hogy általános tisztítószerrel negyedévente mossuk át, töröljük teljesen szárazra és sima babaolajjal kenjük végig. Én ezt csinálom akkor is, ha valamilyen folt keletkezik rajta, súrolni-sikálni nem szabad. A popsitörlő valóban beválik legtöbbször, sajnos, nem mindig, de a friss golyóstoll-foltot pl. kivitte (a régit nem).
2011. júl. 8. 08:58
 7/7 A kérdező kommentje:
ahogy észre vetemszin változást én ciff-et probáltam de csak halványabb lett de majdnem láthatatlan csak közelrol látszik
2011. júl. 8. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!