Patrik. kérdése:
Van egy fiókom kb 40x30 centis. Ezt kéne bepaníroznom valahogy. ötletek?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 11:53
1/12 anonim válasza:
Mit csinálni??A panírozás: liszt,tojás,zsemlemorzsa.
És már lehet is sütni.Úgy fogják hívni,hogy rántottfiók.
2/12 anonim válasza:
:D
mi a bonyolult a papírozáson?!:D nem értem.
3/12 anonim válasza:
Először megforgatod lisztben, utána belemártod az összekevert tojásba, majd jól belenyomkodod a zsemlemorzsába.
Mindenesetre érdekes gusztusod van.
4/12 anonim válasza:
Én jobban szeretem,ha a lisztet és a tojást összekeverem egy sűrű masszává és aba forgatom bele, aztán zsemlemorzsa. A fiók esetében azért is jó, mert ecsettel fel tudod rá kenni, nem kell pocsékolni az anyaggal. Aztán meghinted morzsával. Némi szezámmag még isteni tud lenni rajta :)
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen... bár nem tudom lehet fel kéne keresnem egy erre szakosodott szakembert.
2011. júl. 2. 16:38
7/12 anonim válasza:
Csak arra vigyázz, hogy milyen szakembert hívsz:
- az egyik bepanírozza, úgy ahogy az előző hozzászólók írták
- a másik bepapirozza, ha azt rendeled nála!
8/12 A kérdező kommentje:
Persze én is hallottam már a panírmaffiáról..
2011. júl. 2. 19:35
9/12 anonim válasza:
Én anno (xxx éve)Kiskunfélegyházán voltam katona.
Ott a szakácsok unalmukban tényleg mindent bepaníroztak-és kirántottak. A nagy fakanalat,fedőt,merőkanalat,egész 2 kg-s kenyeret stb. Pihent banda volt...
10/12 Zsolttötötötötö válasza:
Szilvás buktát lehet panírozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!