Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hol tárolod félig használt...

Hol tárolod félig használt ruháidat?

Figyelt kérdés
Olyan rumli kinézet van így, de nincs ötletem hogy is lehetne...
2011. júl. 2. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:

??

szekrény tetején szép mutatós nagy ikeás dobozokban

2011. júl. 2. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Hogy érted azt,hogy félig használt?
2011. júl. 2. 11:10
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy érted,hogy már viselted,de még nem kell kimosni?! Nekem van egy szekrény kimondottan erre a célra. Oda szépen behajtom, és nincs szétdobálva a fürdőszobába.
2011. júl. 2. 11:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekünk van külön hálószoba, ahova senki nem megy. Mármint vendég. Mi itt tároljuk. Persze nem szokott sok felgyűlni, mert a pólót egyszer vesszük fel. A nadrág és a pulóver az amit többször használunk, de abból is egyszerre csak egyet. Tehát nem szoktuk úgy, hogy ma felvettem ezt a pulcsit, holnap pedig azt, tehát felhalmozódik így két-három. Amíg használjuk, addig nem veszünk elő másikat.
2011. júl. 2. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Amit már hordtam, de még nem szükséges mosni, azt ugyanúgy vállfára teszem, de nem a szekrénybe akasztom vissza, hanem szekrény oldalára, ajtajára, akárhol, ahol kevesen látják.

Egyébként addig én sem szoktam csak elvétve elővenni másik tisztát, amíg az előző hordható. Az is igaz, hogy vannak blúzok, stb. amiket még akkor sem rakok a szennyes-tartóba, (zoknik egyebek közé) ha már mosni kell. Kivárja a sorát a vállfán.

2011. júl. 2. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Erre a célra találták ki a "szobainast". Mielőtt félreértenéd, ez egy állófogas szerű tartószerkezet,(sajnos nem tudom szóban leírni, hogy hogy is néz ki)amit egy öltözet ruhával úgymond fel lehet öltöztetni. Az üzletekben kiegészítő bútor kategória, ilyeneket árusító helyen keresd.
2011. júl. 2. 19:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Vannak ruhák, amelyeket nem kell minden használat után kimosni, azt nyugodtan tedd vissza a szekrényedbe. A kardigánokat összehajtom, a szoknyákat, nadrágokat vállfára teszem.
2011. júl. 3. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!