Mit kell vennem a mosogatógépemhez? Kezdő vagyok
Sziasztok :)
HÉtfőn érkezik házhoz a masina, full beépített lesz...amíg nincs beépítve cska bekötve (áram, víz)már beüzemelhetem nem??alig várom hoyg ne kelljen mosogatnom :)
Miket kell bele venni?
A lildlis multi tablettáról hallotam már...azmellé még???milyen só kell a gépbe?itt kemény a víz nagyon így az tuti fog bele kelleni, de milyen sót???
és öblítő?illatosító..(gyűjtögetős vagyok, 2-3 naponta menne 12 terítékes)
Na, akkor:
A gép aljába betöltesz egy egész doboz sót.
Tablettát egyesével, nekem fél évig elég egy doboz, heti max kétszer mosogatok a géppel, és ketten vagyunk, ha rá is száradt már az edényre, tökjól leviszi. Én Lidleset használok mindenből, tablettából mindkettőt kipróbáltam, ugyanolyan jó az olcsóbb is.
Öblítő: sajnos elég régi a gépem így elnyeli az öblítőt, így minden program előtt egy picit teszek bele, abból is fél évig elég egy flakon. De tehetsz bele helyette ecetet is. Ez nem létszükség, de szebbek tőle az edények, nem foltosodnak.
köszi,tegnap megvettem mindent a lidlbe :))
nagyon varom mar milyen lesz egyutt elni a mosogarogeppel ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!