Mit kell vennem a mosogatógépemhez? Kezdő vagyok
Sziasztok :)
HÉtfőn érkezik házhoz a masina, full beépített lesz...amíg nincs beépítve cska bekötve (áram, víz)már beüzemelhetem nem??alig várom hoyg ne kelljen mosogatnom :)
Miket kell bele venni?
A lildlis multi tablettáról hallotam már...azmellé még???milyen só kell a gépbe?itt kemény a víz nagyon így az tuti fog bele kelleni, de milyen sót???
és öblítő?illatosító..(gyűjtögetős vagyok, 2-3 naponta menne 12 terítékes)
Na álj!
A multi tabletta az sok in 1 ben ! először is el kell döntened mien mosogatószert akarsz használni előszöris vannak a sok in 1 tabletták azok mellé nem kell se só se öblítő de ez egy nagy baromság mert só igy is ugy is kell bele ha nem akarod hogy elromoljon én somat sima tablettáját használom sóval öblítőm is van de az min re van állitva nekem a lidl szerintem a sok in 1 tabletta hülyeség ha mindenképpen ragaszkodsz a lidl S hez akkor vegyél sima lidl S tablettát lidl S öblítőt az öblítő sztem egy évig neked is elég lessz mert nagyon kevés fogy belőle feltöltöd a tartályt amibe kb 150 ml megy bele és az 1 1.5 honapig elég szerintem neked is elég lessz az öblítő adagoló aminimum on a só 1 doboz kb 2 honapig elég az enyém mindennap megy ha ha kemény a víz akkor az öblítő adagolónak kell a 2 es szint illatosítóm van már 3 honapja és még van benne dm es nem a citromos ilyen narancssárga én a somatot használom a lidl S nek nincs szaga és nekem még az elején nem volt ilatosítóm és bizony 1 honap után a lidl S től büdi lett a gépem a somattol nem De lehet az volt a baj a lidl S el nálam hogy nem elég forró programon használtam
Tabletta helyett érdemes gélt venni. Azt ugyanis tudod adagolni annak függvényében, hogy mennyire koszosak az edények, illetve milyen régóta állnak a gépben. Összességében a gél sokkal olcsóbb. Nekünk a Calgonit vált be, de biztos más is jó.
A só viszont mindegy, milyen. Ott nyugodtan vedd meg a legolcsóbbat, az is pont ugyanannyira só, mint a drágább :D
Öblítő.. nálunk az is Calgonit, de amúgy állítólag van aki ecettel öblít. És van aki egyáltalán nem használ öblítőt. Nekünk ez bevált.
Illatosítóról nem tudok nyilatkozni, gyanítom, hogy az csak akkor kell, ha nem megfelelő szerekkel használod a gépet. Nálunk nem szokott bebüdösödni.
na ennek a felét sem értettem :D
jól összezavarodtam :D
mármint az elsőnek a felét sem értettem, a második válaszolónak köszi, körülnézünk...de akkor kimondottan kell külön sokin1 +só
vagy gél+öblítő+só
???
A sokin1 nem tudom, mit jelent.
gél+öblítő+só igen. Szerintem nem macerásabb, mint egy tablettában megvenni, mert a só és az öblítő tárolója olyan, hogy sokat bele tudsz önteni és abból adagolja magának, amennyi kell, 1-3 havonta kell újratölteni. Mielőtt elindítod, akkor meg csak a mosógélt kell beletenni.
figyelj. nem kell túlizélni. érthetően: bemész a lidl-be, megveszed a következőket:
tabletta (tökmindegy, melyiket, tényleg.)
öblító
só
ez mind tök olcsón kijön. sótartályt feltöltöd, egy ideig nem kell maajd foglalkozni vele. öblítőtartályt feltöltöd, egy ideig nem kell foglalkozni vele. tabellát meg egyesével adagolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!