Hogy kell az étolajat leszűrni sütés után, hogy többször is lehessen használni?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 19:36
11/15 anonim válasza:
fuj én nem is sütök olajban, büdös és egészségtelen :(
12/15 anonim válasza:
Hú de sok rákkeltő dolgot megesztek, megisztok ti kedves válaszolók, csak nem tudtok róla!
13/15 anonim válasza:
Sütőfóliát megnézném mondjuk sültkrumplihoz vagy rántotthúshoz, hogy alkalmazza az előttem szóló. Na mindegy. Fémszűrővel leszűröd és annyi.
14/15 anonim válasza:
Ki gatantálja/ellenörzi , hogy a bolti friss, nem visszagyűjtött.
15/15 anonim válasza:
Sok hjüje vannak speciális magas füstpontú fritőz olajok amik 40 órát is bírnak és 200°C ig abban kell sütni ,nem hidegen sajtolt ,vagy szűz oliva és egyéb alacsony füstpontúban . Van szemed orrod látod hogy ha füstöl és barnul kékesedik ezenkívűl el kell távolítani lehetőleg minden prézli részecskét szűréssel hiszen azok vannak megégve azok az elődleges karcinogén források.
Nagyokosok a fagyasztott cuccokat hogy sütöd meg papírban ráadásul egy óra nem három perc .
Szerinted az étteremben hogy csinálják a sültkrumplit elárulom fritőzben és nem cserélik le minden sütés után a 10l drága olajat mert nem is kell.
Teás szűrő rövid távon elmegy de aki rendes munkát végez az kávészűrő vagy festékszűrőn szedi ki belőle a pörnyéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!