Milyen mosószert használsz? és milyennek látod? Felpontozás!
Figyelt kérdés
és arra is kiváncsi vagyok hogy a tide milyen előre is köszi2011. jún. 27. 00:16
11/16 anonim válasza:
feketéhez csak dreftet! nagyon jó illata van, és kíméli a színeket.
színeshez most vettem azt az ariel kapszulát. az illata jó. a ruháim sosem olyan koszosak, h a tisztítási hatékonyságot is észrevegyem :)
fehérhez most vettem folyékony bonuxot. annak is jó az illata. szoktam hozzá fehérítőt tenni, így mindig tiszták a ruhák.
12/16 anonim válasza:
Többnyire Tomit, ill. ami akciós, de csakis kizárólag folyékonyat, mert a férjem ekcémás és a por állagúak nem mindig oldódnak fel 100%ig és irritálhatják a bőrt. Ha a gyerekeim csinálnak valami foltot azonnal kimosom szappannal mert semmilyen mosópor és folttisztító nem viszi ki.
13/16 anonim válasza:
tudtommal a régi mosószappanok is állati zsiradékból készültek, lehet, hogy nem kísérleteztek velük, de leölték őket...
Szerintetek mit csináljon az ember, ha valami nem állati,akkor 100 % műanyag.
tiszta dilinyós már a világ:(((
14/16 A kérdező kommentje:
hát igen jöttek itt érdekes válaszok én arilet használok leorral de nekem itt se hófehérek a ruhák meg nemtudom a tomin gondolkodok a tandil nekem sem oldódott sőt ha nem mostam ki a gép tartályábol bele kövesedett úgy hogy nem győztem sikálni
2011. jún. 27. 22:17
15/16 anonim válasza:
A tomi sem 100%-os. Próbáld ki, hogy fehérítővel is mosol. Most azt csináltam, hogy Domestos fehérítő ment az előmosásba, aztán fehér ariel a sima mosásba, úgy egész jó. Önmagában valamiért semmi nem elég hatékony :S
16/16 anonim válasza:
folyékony ariel + lenor! nagyon jóó! plusz ha a kis 2éves nagyon maszatos, ariel folttisztítót is teszek hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!