Milyen mosógépet vásároljak?
Egyettértek az előttem szólókkal és felül töltőst ajánlok.
Több ruha is belefér meg strapább. Meg ami fontos szerintem hogy magyar gyártmány legyen mert ha valami baja lesz nem mindegy hogy 3000ft ért cseréled vagy 30.000Ft A Zanussik jok de emellett még az Elektroluxot ajánlanám!!!
Az elmúlt héten 2 felültöltős mosógépről tudok ami tönkrement az egyik a sajátunk a másik egy ismerősömé. Egyik sem volt igazán öreg gép és az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy a sajátunkat (egy olasz gép, a nevét nem írom le nehogy pereljenek)évek óta rendszeresen javítanom kellet, ugyanis a tető felnyitása után a tetőről lecsurgó víz betudott jutni a burkolat alatt lévő mágnesszelep csatlakozójára és itt zárlatot okozott, a múlt héten ennek köszönhetően teljesen tönkre ment az elektronika ezért vettünk egy új elöltöltős zanussit. Sok tapasztalatunk nincs vele mivel 3 napos de a mosószeradagolója szerintem az életbe nem tömődik el. Itt meglehet nézni: [link]
Egyébként az egyik fórumon olvastam, hogy általában mindenki azzal a géppel illetve márkával elégedetlen amit éppen ő is használ. Szerintem szerencse is kell hozzá, hogy beváljon. Márkát nem tudnék ajánlani inkább azt javaslom, hogy ha van ismerős szerelő kérj tőle tanácsot mert ahogy fentebb már írták valószínű, hogy nem egy gépet javított és tudja melyik típus kerül ritkán hozzá. Vásárlásnál pedig ha elsősorban nem az ár a lényeg akkor vedd figyelembe, hogy a centrifuga legalább 1000 fordulatos legyen, gyorsmosás funkció vagy fél adag is legyen rajta és szerintem nem árt ha súly automatikás mert a mosott ruha mennyiségéhez viszonyítva adagolja a vizet ezért víztakarékosabb. Én úgy gondolom, hogy a sok program nem annyira lényeges mert a legtöbben általában úgyis csak max. 2-3 programot használnak.
Hát egy ellenérv.
"Elöltöltős", és remek polcokat lehet a mosogép főlé építeni.
Nekem mosó szárítós volt-van. az első bosh kb 12 évet húzta kb 50E javítási díj mellett.(a 12 évben)
Most egy ariston van, ennek nagy előnye, hogy csak látom hogy megy, és nem hallom.
javasolom hogy a vazerán nézz körül van egy korrekt eladó aki garival, kiszállítással jóval a bolti ár alatt adja.
nekünk indesit felültöltős van. Nagyon szeretem, van benne plusz fehérítő program, sportcipőket is lehet benne mosni valamint fél órás programja is van, ami fontos, hiszen nem szeretek órákat mosni olyan ruhákat amik csak egyszer voltak rajtunk. Természetesen türcsinél és ágyneműnél, fehérneműnél más a helzet.
Mosóport én a dobba öntöm, a fehérítővel együtt, az adagolóba csak az öblítő kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!