Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Milyen mosógépet vásároljak?

Milyen mosógépet vásároljak?

Figyelt kérdés
Elől- vagy felültöltőset? Melyik miért jó? Érvek,ellenérvek! Köszi!
2009. márc. 25. 11:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok mosógépszakértő, de van 3 érvem a felültöltős mellett:

- Helytakarékosság

- A dobot 2 tengely tartja, nem pedig egy, egró strapabíróbb

- Az elöltöltősnél gyakori gond, hogy a nyitófedélnél szivárog a víz (a felültöltősnél ez nem lehetséges)

Ha jót akarsz, az olyan felültöltőst is kerüld el, melynek ilyen a mosószeradagolója:

[link]

Ezt nagyon nehéz (=lehetetlen) tisztítani, előbb-utóbb eltömődik, büdös lesz, főleg, ha porral mosol.

Mi Zanussi mosógépet vettünk, annak teljesen másfajta az adagolója, könnyen kivehető és tisztítható.

Sok sikert a vásárláshoz!

2009. márc. 25. 12:05
 2/21 anonim ***** válasza:
86%

Én se vagyok egy mosógép szakértő, de én is a felültöltősre szavaznék. Kb azokkal tudnék én is érvelni, amivel az első hozzászóló, illetve még azzal, hogy nekem jobban kézre esik felülről bepakolni a ruhákat mint előlről.

Azzal viszont vitatkoznék, hogy a képen látható mosószer adagolót nem lehet rendesen tisztítani. Kilehet azt szedni, és úgy egyszerűen kimosható. Bár tény, én folyékony mosószert használok.

2009. márc. 25. 12:15
 3/21 A kérdező kommentje:
Most pont ilyen a mosógépen,mint a képen van. Utálom!!!! :)
2009. márc. 25. 12:16
 4/21 anonim ***** válasza:
81%

Az első hozzászóló vagyok.

x év használat után még az öblítős flakk is teljesen eltömődött. Semmivel nem sikerült jól kitisztítani, pedig üvegmosótól kezdve magasnyomású mosóig mindennel próbálkoztam. Ráadásul a fennmaradt cuccnak szaga volt

A kérdezőnek: Akkor tudod, miről beszélek :)

2009. márc. 25. 12:32
 5/21 anonim ***** válasza:
81%

Elsőnek!

Teljesen igazad van. Egyébként nekünk is eltömődött /ilyen van nekünk is/. Egy idő után Anyu észrevette, hogy nincs öblítőillata a ruháknak, és nem mos olyan hatékonyan. Apum szétszedte, és ki lett trutyizva rendesen, azóta jó ismét!

Tudnál képet mutatni a tiédről, hogy milyen az adagolója?

2009. márc. 25. 13:03
 6/21 anonim ***** válasza:
85%
Ezen nem veszünk össze :) Elhiszem, de én még nem tapasztaltam ezt a problémát, igaz csak 2-3 éve használom az ilyen gépemet, bár gyerek és 2 kutya mellett megállás nélkül mosok. Lehet ennyi idő után még nincs szaga, és bízok benne, hogy nem is lesz. Amilyen rövid távra gyártják a mosógépeket is talán megúszom.
2009. márc. 25. 13:12
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az "első" vagyok :)

Melóban vagyok, nem tudom lefotózni, de képet találtam:

[link]

6. oldal.

2009. márc. 25. 13:13
 8/21 anonim ***** válasza:
85%

13:03-as vagyok, köszönöm szépen!

Egyébként nem ám 2-3 éves gépekről beszéltünk, a miénk speciel 5-6 éves körül van, akkor jött elő ez a problémája!

2009. márc. 25. 13:41
 9/21 A kérdező kommentje:
Hűha,tehát röviden felül töltős!! :D
2009. márc. 25. 14:35
 10/21 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is ilyen a mosószer adagolója. A mosóport egyszerűen a ruhák közé öntöm, a folyékony gélt pedig a gömb alakú kupakba teszem és úgy rakom a ruhák közé. Egyedül az öblítőt, teszem az adagolóba. 2-3 hetente lepattintom és forró vízzel átmosatom, semmi baja így, és a mosószer is nagyon hatékony így.
2009. márc. 25. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!