Milyen mosógépet vásároljak?
Nem vagyok mosógépszakértő, de van 3 érvem a felültöltős mellett:
- Helytakarékosság
- A dobot 2 tengely tartja, nem pedig egy, egró strapabíróbb
- Az elöltöltősnél gyakori gond, hogy a nyitófedélnél szivárog a víz (a felültöltősnél ez nem lehetséges)
Ha jót akarsz, az olyan felültöltőst is kerüld el, melynek ilyen a mosószeradagolója:
Ezt nagyon nehéz (=lehetetlen) tisztítani, előbb-utóbb eltömődik, büdös lesz, főleg, ha porral mosol.
Mi Zanussi mosógépet vettünk, annak teljesen másfajta az adagolója, könnyen kivehető és tisztítható.
Sok sikert a vásárláshoz!
Én se vagyok egy mosógép szakértő, de én is a felültöltősre szavaznék. Kb azokkal tudnék én is érvelni, amivel az első hozzászóló, illetve még azzal, hogy nekem jobban kézre esik felülről bepakolni a ruhákat mint előlről.
Azzal viszont vitatkoznék, hogy a képen látható mosószer adagolót nem lehet rendesen tisztítani. Kilehet azt szedni, és úgy egyszerűen kimosható. Bár tény, én folyékony mosószert használok.
Az első hozzászóló vagyok.
x év használat után még az öblítős flakk is teljesen eltömődött. Semmivel nem sikerült jól kitisztítani, pedig üvegmosótól kezdve magasnyomású mosóig mindennel próbálkoztam. Ráadásul a fennmaradt cuccnak szaga volt
A kérdezőnek: Akkor tudod, miről beszélek :)
Elsőnek!
Teljesen igazad van. Egyébként nekünk is eltömődött /ilyen van nekünk is/. Egy idő után Anyu észrevette, hogy nincs öblítőillata a ruháknak, és nem mos olyan hatékonyan. Apum szétszedte, és ki lett trutyizva rendesen, azóta jó ismét!
Tudnál képet mutatni a tiédről, hogy milyen az adagolója?
13:03-as vagyok, köszönöm szépen!
Egyébként nem ám 2-3 éves gépekről beszéltünk, a miénk speciel 5-6 éves körül van, akkor jött elő ez a problémája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!