Most mostam ki pár cuccot, amit holnap délelőtt szeretnék felvenni. Hogyan száradna meg gyorsabban? Ha kinyitom a fürdőszoba ablakát, és akkor van egy kis légmozgás is, ami azonban hűvös, vagy ha inkább zárva van?
tudok kereszthuzatot is csinálni!
csak nem tudom, jó ötlet-e, nem lesz-e úgy már túl hűvös a levegő, az csak hátráltatná a szárítást.
de jó nektek hogy olyan meleg van kint.
Nálam a mikrót vagy a sütöt próbálnám ki, állítólag müködik.
(északon élek)
mármint, hogy sütőbe betenni a ruhát? azt azért nem! :)
vagy azzal csinálni meleget, mintegy fűtésképp?
hol élsz északon?
egy fél óra után, mikor kimentem a konyhába, éreztem, hogy mennyivel hűvösebb lett, így hát bezártam az ablakot.
szerintem jól döntöttem, kint eléggé lehűlt az idő.
már majdnem száraz a ruha, de kicsit nedvesen kell majd felvennem, francba.
Köszi mindenkinek, amúgy szerintem jól csináltam, hogy végül bezártam az ablakot, mert hűvös lett a fürdőszobában.
Azt a választ nem értettem, hogy mi az előnye annak, ha nem a ruhaszárító-kötélre teregetek, hanem egyéb helyekre?
De bizti csak vicc volt. :) Nem hiszem, hogy széken, biciklikormányon, stb. hamarabb megszárad, mint a kötélen.
A ruhaszárítón igen közel vannak egymáshoz a vizes ruhák, kevésbé éri őket a levegő, így nehezebben száradnak. Azért szoktam különböző helyre rakni a sürgősebb ruhákat, mert akkor nem párásítja vissza a mellette levő ruha, éri a levegő minden oldalon. Ezeket sűrűn forgatni is szoktam, ugyancsak azért, hogy mindkét oldalát érje a levegő és jobban száradjon.
Egy fürdőszobában pedig pláne párásabb a levegő szerintem mindig is, még ha nyitva is van az ablak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!