Elkoszolodott csempefugat mivel legetne kitisztitani (fürdöszoba)?
Figyelt kérdés
2010. júl. 15. 09:50
2/10 anonim válasza:
Ultra+ régi fogkefe
A lényeg, hogy keféld.
4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors valaszokat!
2010. júl. 15. 10:05
5/10 anonim válasza:
mr.proper nekem tökéletesen bevállt.
6/10 anonim válasza:
domestos + kiskefe, vagy dörzsis szivacs+domestos
7/10 anonim válasza:
Domestos 5x.Nekem világos csempe fehér fugával a burkolat a konyhában,folyosón.Gondolhatod......Ezt a fajta domestost kaptam egyszer,gondoltam próba szerencse.Csak egy csíkot húztam a fugába 10 perc után letöröltem és szebb lett újkorában.Csak ajánlani tudom.
8/10 anonim válasza:
Ha sütöport kevés vizzzel összekeversz és azt kened a fúgákba, néhány perc mulva ki tudod a koszt mosni belöle normálisan felmosóval.
9/10 anonim válasza:
akkor én jövök még1 alternatív megoldással..ha hiszitek,ha nem,kólával és körömkefével is gyönyörűre lehet tisztítani..
10/10 anonim válasza:
Az ecet és fogrém is jó, de akit érdekel, milyen csodákat lehet a szódabikarbónával csinálni, az írjon a címemre és elküldöm neki. Fehérítéstől, tisztitásig, figyelem mosni is csodálatosan lehet! Ibolyalilla@freemail.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!