Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Miért történt ez velem és...

Miért történt ez velem és miért pont most?

Figyelt kérdés
Van egy elcetrolux mosógépem felültöltős. A tetején van a mosóporrekesz ilyen uj 2 éves 3 hónapos és sohasem tömtem meg vigyáztam rá ma mostam vele és centrifugált. És szétugrott az egész tengely vagy nemtudomilyen izé és kiugrott a dobja szétverte a belsejét és a dob is meg az a műanyag izé is gajjra ment. a pasim veszekedett velem akkor is mikor vettük , hogy mérnem whirlpoolt nekem ezt tetszett mert nem a tetején van az adagoló és könnyebb is pucolni pedig a családban mindnekinek whirlpool van és azok mind jók én meg megszívtam drága is volt és és kevés idejig működött nagyon rossz a kedvem emiatt holnap veszek 1 whirlpoolt de ez miét ment tönkre??
2011. jún. 15. 22:55
 1/6 anonim válasza:
100%
jókérdés de énekem meg a simens mosógépem akar szétesni centrizésnél :S majd jönnek még válaszok és ők biztos tudni fogják csk gondoltam leírom hogy nem vagy egyedül a bajjal..
2011. jún. 15. 23:02
 2/6 anonim válasza:
100%

Megmagyarázni nem tudom. Viszont vígasztaljon, hogy a mai háztartási gépeket max. a jótállásuk idejére gyártják. Úgy vannak kalibrálva, tervezve, hogy aztán tönkremennek, hogy a háztartások újra megvehesség őket.

Volt Hajdú Komfort 560-as felültöltős mosógépem 20 évig, amit használható állapotban ajándékoztam el. Magyar volt, pótolható alkatrészekkel, és bírta a strapát.

Azt javaslom, olyan gépet vegyél, amit szervizelnek, és hosszú garanciával kínálják. Ne a szépsége legyen az elsődleges szempont.

2011. jún. 15. 23:15
 3/6 anonim ***** válasza:

Eleg szomoru, de ma mar majdnem minden hamisitvany! TEhat mar nem az eredetit vesszuk meg, mivel a legtobb muszaki cikket is Korea, Kina gyartja...

En is hasonloan jartam, de a hajszaritoval, a rizsfozo edennyel, vasaloval...es meg sorolhatnam.

Amikor elmentem reklamalni, mivel ezek olasz, germany, es japan gyartokkal ellatott aru cikkek voltak, akkor a legnagyobb megdobbenesemre kozoltek, hogy ezek valojaban: Made in China!

Az utobbi 1 evben 3 db porszivom is tonkre ment pl.

2011. jún. 16. 07:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Első válaszolótól kérdezném,hogy azért gondolod hogy szét akar esni,mert a megszokottnál jóval hangosabban centriz.

Nekem whirlpool van és rettenetes hangon centrizet és hívtunk egy szerelőt és a szivattyúját kellet ki cserélni 5000 Ft-ba került azóta tökéletes 8-dík éves.

2011. jún. 16. 08:20
 5/6 anonim ***** válasza:
A pasid jó nagy paraszt! bocs, de ezen balhézni, hogy tönkrement egy háztartási gép.... anno amikor mosógépet vettünk a barátnőm döntése volt hisz Ő dolgozik vele 90 % ot én csak közöltem vele, hogy hamarabb csapágyas lesz mivel egy helyen van felfogatva (elöltöltős) az is lett múlt hónapban (öt év) telt el, de lehet amit alternatívként ajánlottam neki egy évet se ment volna ki tudja? Egyébként Gorenje a gép, és amit használsz tönkre megy örüljön, hogy úgy álltok anyagilag, hogy nem kell hónapokat spórolni másikra, hanem egyből vehettek.
2011. jún. 16. 09:47
 6/6 A kérdező kommentje:
hát igen ez az igazság minden egy rakás de teljesen rosszul vagyok ez olyan volt ez a mosógép hogy nem is az a fém dobja volt hanem az a szét szürkés nem tudom milyen és finoman nyílt ki. Na mind 1 ennek vége lett...azért sajnálom de képzeljétek ahogy a pasim nézegette rá volt irva a panelrészéhez hogy made in romania mondom remek!!!!!! de belűről olyan kis gyenge egy gép hát nyomkodtam ott azt a műanygot benne ami kitört hát be lehet azt kézzel nyomkodni és erő sem kell hozzá meg láttam már 3 éves wh-t is szétszedve annak nem tudtam benyomni magyarán ez az electrolux is kívülről szép masszívnak tűnik de belűről gyenge nagyon de akkor miért kerül többe mint 1 wh ????
2011. jún. 16. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!