Csótányt hogy irtsam ki?
sziasztok
Másfeles panelban lakom.Eddig nem volt probléma,most viszont felfedeztem rengeteg csótányt.
Tengerimalackákat tartok,az ő szagukra jöhettek (embernek nem érezhetőek h büdös,takaritom őket gyakran,de egy bogárnak vonzó).
Érdekes módon nem másztak be a malacokhoz,viszont hűtő alá,függönybe,ágy-szekrény alá igen.
Tegnap már hűtő alól elpusztitottam őket,bár párnak sikerült elmenekülnie,leszedtem a függönyt is.Tettem le borkénsav port vizzel felfőzve,kenyeret középre.
De az ágyat-szekrényt egyedül nem tudom elmozditani,csak jövö hét végén lesz segitségem hozzá.
Addig ott tanyáznak és szaporodnak??
Csótányirtó volt pár hete,de abba az egy kisszobába nem engedtem őket,mert a malackákra veszélyes az irtószerük.
mit csináljak?
családtagok,sosem dobnám ki őket
értelmes választ várok
nem én hivtam,évi 2x jönnek közös költség terhére mindenkihez
nem ketrecben vannak a malackák,hanem fából készitett 2x2 méteres helyük van,nem mozgatható,és a fa beissza a csótányirtó levét,ők meg megennék a zöldségekkel amit szétgórnak
olyan irtószer kellene ami hatásos,de a malackák nem betegednek meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!