Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mit szólnál, ha holnaptól...

Mit szólnál, ha holnaptól kapnál egy bejárónőt?

Figyelt kérdés
Milyen követelményeket támasztanál vele szemben és egyáltalán: mennyire bíznál meg benne?
2011. jún. 11. 21:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Ha jól néz ki akkor nem lenne ellenemre. :)
2011. jún. 11. 21:48
 12/32 anonim ***** válasza:
Mi évek óta fizetünk kertészt és bejárónőt. Egyrészt a munkánk nem teszi lehetővé azt, hogy folyamatosan megvalósuljon az ápolt és szép kert és otthon fogalma, másrészt nincs is annál jobb érzés, mint amikor egy kimerítő hét után a szépen kitakarított otthonodba érkezel, a frissen vetett ágyba dőlsz és két napig ki sem kelsz :) Az pedig, hogy idegenek járnak az otthonomban... Én hívtam őket. A bejárónőnek riasztókódja van. ÉS MÉG SOHA NEM ÉLT VISSZA vele, nem lopott meg.
2011. jún. 11. 21:51
 13/32 anonim ***** válasza:
700 Ft-os órabérért? Most nem azért, de 1000 Ft-os órabérért szoktak dolgozni, persze nem támogató szolgálaton keresztül. Gondolom, ezek szerint még az óránkénti 700 Ft-ot sem kapják meg, ha a szolgálat levesz belőle. Ha pedig nem vesz le, akkor valamilyen pályázat útján működhet, de akkor is kevés a 700 Ft. Nem is értem, miért nem magán úton hirdeti meg a munkavállaló, hogy vasalást, takarítást vállal.
2011. jún. 11. 21:53
 14/32 A kérdező kommentje:
Utolsó! Gondolom azért nem, mert így van munkaviszonya, ami a mai világban értékelendő. Másként pedig vállalkozóit kellene/illene váltania é máris nem éri meg. Az se biztos, hogy a szervezetnél roszul keres. De ez a része már nem rám tartozik.
2011. jún. 11. 21:58
 15/32 A kérdező kommentje:
Bocsánat. A rosszul természetesen így jó.
2011. jún. 11. 21:59
 16/32 anonim ***** válasza:
Nézegettem én is ilyen szervezeteket. Azon keresztül ugyan csak a felét kapja, mintha feketén dolgozna, de ha előre gondolkozik - tb, nyugdíj, negyvenvalahány év munkaviszony, akkor már lehet, hogy valakinek jobban megéri.
2011. jún. 11. 22:20
 17/32 anonim ***** válasza:
Semennyire. Az én cuccaim közt ne turkáljon senki idegen. De az tetszene, ha mondjuk odaállna mosogatni vagy takarítani, én meg végig figyelném. Akkor nem tudná ellinkeskedni sem. :)
2011. jún. 11. 23:02
 18/32 anonim ***** válasza:
A 700 Ft mondjuk jó olcsó. Ennyiért lehet, hogy kipróbálnám. :)
2011. jún. 11. 23:04
 19/32 A kérdező kommentje:
Hogy nézne ki, ha állandóan strázsálnám? Tudja, mi a dolga és azzal foglalkozik. Amit te mondasz, elég megalázó lenne számára.
2011. jún. 11. 23:06
 20/32 A kérdező kommentje:
Eszembe sem jutna pld. kérdezősködni felőle. Nem is tudom, hogy férjes, vagy sem. Amit ő elmond, meghallgatom, de nem kérdezősködöm. Szerintem ők rendes fizetést kapnak a szervezetnél, aminek nincs köze a nálam végzett órabérhez.
2011. jún. 11. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!