Szeretnék a focimezemre nevet, számot írni ez hogy oldható meg?
Poliészter anyagú mezeim lennének, aminek a hátuljára szeretném felírni a nevemet esetleg a számomat, ez hogy oldható meg?
Vettem vasalható papírt ha arra nyomtatok azzal megoldható lenne? Vagy ez házilag nem megoldható?
Felírom én.
Csak egy vastag filc kell, vagy ha szélesebbre akarod a betűket, számokat akkor zománcfesték és széles ecset.
Lehet kapni textilfilcet, ezzel fel tudod írni, és viszonylag jól megmaradnak a kontúrok is.
A vasalható papírt nem használtam még, de a műszálas ruhák nem szeretik a vasalót meg a magas hőt.
Mindenképp egy olyan helyen próbáld ki a választott módszered, ahol nem annyira gáz, ha mégsem úgy sikerül, pl. a felhajtás belső részénél, vagy a hónaljnál egy pöttyöt csinálsz. Ahogy ott viselkedik, úgy fog a hátán is meg az elején.
A vékonyabb anyagú felsőknél nekem bevált, hogy papíron, vastag kontúrral, jól láthatóan kész a minta, aláteszem, és átmásolom, ez egyszerű betűknél, számoknál is be fog válni. Kinyomtatod sima papírra, és aláteszed. Feltéve, hogy textilfilccel vagy festékkel akarod megcsinálni, és nem ugye a vasalható papírral. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!