Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Hogy oldható meg ez a falba?...

Hogy oldható meg ez a falba? Ki akarok "venni" a falból egy téglánál kisebb darabot. De úgy, hogy amit kiveszek az egészben maradjon és bármikor visszalehessen tenni. Téglafal van.

Figyelt kérdés
2009. máj. 7. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Kincset akarsz mögé rejteni vagy mi?
2009. máj. 7. 21:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Kérdezz meg a környéken egy szakembert, szóval szerintem:))
2009. máj. 7. 21:29
 3/6 A kérdező kommentje:

1. válaszolónak

Hogy jöttél rá? Amúgy télleg oda akarok tenni valamit.

Addig megvan, hogy körbevágom, de mögé hogy? Azt nem tudom.

2009. máj. 7. 21:50
 4/6 ceri ***** válasza:
100%

vágd át a falat teljes vastagságában, kiveszed, alakítgatod ahogy akarod utána visszarakod amit akarsz.

vagy ki kell venned az egész téglát, elvágod és visszarakod amit nem akartál kiszedni.

bocs az okos válaszért.

Áruld már el, hogy mi a francot akarsz olyan helyre dugni aminek nem jó, hogy nagyobb helyen van?

2009. máj. 13. 13:27
 5/6 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Csak unalmamban csinálnák valamit.
2009. máj. 13. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Vésd ki az üreget, amit szeretnél, aztán szerezz egy olyan téglát, amiből a fal épült és vágd ki belőle a pontosan odaillő ellendarabot. Azzal garantáltan lekötöd magad jó időre :-)

Egyébként pedig "csinálnék" és nem "csinálnák".

2009. jún. 2. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!