Mosógép dobja mögül hogy lehet kiszedni valamit? SOS
Figyelt kérdés
Valami mögé szorult valószínűleg melltartó vas merevítője, de egy tized milliméter sem látszik ki belőle de nagyon súrlódik.2011. máj. 21. 09:16
11/16 A kérdező kommentje:
És ha lecsavarjuk a hátulját ???? Akkor belelátni? Egy bizonyos ponton van, hiába tekergetem a dobot, nem mozdul onnan el.
2011. máj. 21. 10:56
12/16 Silber válasza:
Hiába csavarjátok le a szélét, nem fogtok hozzáférni a dob belsejéhez, ahhoz csak előről lehet. Amit látnátok, az az ékszíjtárcsa, a motor, maga az ékszíj, a szivattyúház, esetleg a motorvezérlő automatika, a teleszkópok meg néhány betontömb. A belsejét nem. Ahhoz vagy az előbb írt módszert kell használni, vagy egy az egyben kiemelni az egész dobházat...
13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, a dobon belül van az a 3 műanyag egyiket sikerült kiszedni és hosszú mágnessel kijött, melltartó vas!
2011. máj. 21. 12:17
14/16 anonim válasza:
hála istennek! épp most akartam irni hogy szedd le a hátulját és ki ma fűtőszálat és már meg is ban a vas.
15/16 ekeke válasza:
Az a fehér műanyag karika recés és saját magába beakad, meghúzható. Amúgy hátulról természetesen kinyitható az üstház, onnan kell csapágyat is cserélni.
16/16 szociál válasza:
Sziasztok
Nekem Lg F12B9LD típusú elől toltos mosógépek van.A melltarto drót a dob on kívül van és zörög.nem merem így használni.Tud nekem tanácsot adni valaki hogy mit tudok csinálni.Köszönöm Szandra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!