Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy tudom eltüntetni az...

Hogy tudom eltüntetni az égésnyomot a laminált padlóról?

Figyelt kérdés
Az történt, hogy anyukám bekapcsolva hagyta a gáztűzhelyet, vagy ma reggel vagy még tegnap este, nem tudni biztosan. Időközben kifogyott a gázpalack és alig lehetett látni, hogy be van kapcsolva. Én reggeli után rátettem a műanyag tálcát amin ettem és kb 2 perc múlva égett szagot éreztem. Amikor kimentem a konyhába a tálca már lángolt, gyorsan felkaptam, de annyira forró volt, hogy elejtettem és leesett a laminált padlóra, amin ezáltal lett egy égésfolt. Hogy tudnám ezt a foltot eltűntetni? Igaz, hogy nem túl nagy folt, de világos színű a padló és nagyon meglátszik rajta....
2011. máj. 20. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Oda teszel egy szőnyeget, mert azon már szerintem a padlóápoló sem tud segíteni.

De ahogyan ide leírtad mond el a szüleidnek mi történt, biztosan nem fogják leharapni érte a fejedet. Jobb, ha te mondod el magadtól, mint ők meglátják és rákérdeznek, hogy mi történt.

2011. máj. 20. 11:37
 2/3 A kérdező kommentje:

Nem félek, attól, hogy anya megtudja mi történt :) Végülis baleset volt. Ebből látszik, hogy az ember 20 évesen is lehet olyan ügyetlen, hogy elejt egy égő tálcát :)

Ha esetleg ecetet tennék rá vagy citromlevelet?

Laminált ápolóval már próbáltam, nem sokat segített. Halványította ez igaz, de attól még látszik.

2011. máj. 20. 11:50
 3/3 anonim ***** válasza:

kicseréled az a lapot.

a szoba méretétől függően kb. 1 órás munka, mert odáig vissza kell bontani a padlót (ha nincs összerakasztva, mert azt szét nem szeded) plussz a pakkolás.

valószínűleg nem a szélen van, úgyhogy 1 db ép deszka kell hozzá.

2011. máj. 20. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!