Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Mivel lehet kiszedni az alma,...

Mivel lehet kiszedni az alma, banán foltokat a ruhákból? Már mindent kipróbáltam!

Figyelt kérdés
2009. márc. 13. 19:03
 1/9 anonim válasza:
15%
Milyen az az almafolt? Hogy lett olyan?
2009. márc. 13. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elsőnek: gondolom neki is kisbabája van, és az etetés nem balesetmentes:)

Én rögtön etetés után Vanish szappannal próbálom kidörzsölni, aztán megy a mosásba. Bár van olyan folt (áfonyás alma), amitől minden lila lett, és azt nem is sikerült eltüntetni. Remélem ír valaki valami jobb ötletet is.

2009. márc. 13. 19:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én nagyon tömény vanish oxi action multi (por!!) oldatot csináltam és abba áztattam kb. 3 napig és kiszedte a zöldség, gyümölcs foltokat is a színes ruhákból (a színüket nem szedte ki).

Próbáld ki!

Ha meg fehér, akkor clorox, esetleg, ha mintás, de fehér részen vannak a foltok, akkor fültisztító pálcikát szoktam cloroxba mártani és azzal dörzsölgetem, aztán alaposan kiöblítem.

2009. márc. 13. 19:37
 4/9 A kérdező kommentje:
Kisbabám van és evés közben összekeni a ruháját és még az enyémet is,pedig előkéje is van.Amúgy köszi a válaszokat.
2009. márc. 13. 19:46
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is, és ez az egy módszer vált be, jó tömény áztatóvíz és 3 nap ázás.

Utolsó válaszoló

2009. márc. 13. 19:47
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
2009. márc. 13. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is babám van és a friss foltokat a vanish szappan tuti kihozza!
2009. márc. 16. 18:43
 8/9 anonim válasza:
64%
Én teljesen bio alapanyagu terméket javasolnék,azt használunk mi is,az egész háztartásban!!!!Az amway termékek bizonyultak a leghatásosabbaknak.
2009. márc. 17. 06:12
 9/9 anonim válasza:
Ha Magyarorszagon kaphatoak az Izraelbol szarmazo Sano termekek (nem MLM termek) nalunk jo arakban vannak (Erdely) nekem mindenre bevalik az Oxygen spray kivitelu folttisztito oldat, szines ruhaknak is megmarad az igazi szinuk. Szuper!
2009. márc. 20. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!