Ki lehet mosni nagy sporttáskát mosógépben?
Figyelt kérdés
Ha igen, hány fokon? Semmi baja sem lesz? Szoktatok sportcipőt is mosni benne? Bármit lehet?2011. máj. 17. 17:13
1/4 anonim válasza:
Sporttáskára, nem emlékszem de szerintem moshatod, alacsony hőfokon (nehogy lekopjon, vagy valami) de szedd le az ilyen lecsatolható akasztókat! :) Cipőt ne moss, én most mostam egy Adidas cipőt és lejött a talpa. :( (Igaz, már 1 éves)
2/4 anonim válasza:
Én szoktam néha sportcipőt is (fehéret), semmi baja nem volt még eddig.
3/4 anonim válasza:
cipőt sosem mosnék mosógépben, minden alkalomra van cipőm, a jobb fajtákat nem koszolom össze úgy, hogy a gépbe kelljen tenni.
a táskáimat szoktam mosni, főleg a műszálas és a pamut anyagból készülteket. műbőrrel azért nem próbálkoznék.
a biztonság kedvéért tedd be egy nagy párnahuzatba, és kímélő programon mosd.
4/4 anonim válasza:
Sport táskát én is mostam mosógépben, semmi baja.Kb 30fok körül mostam, vagy 25, nem emlékszem!!
Sport cipő más!!
Nekem volt 1-2 ami összement...:(Legalább 2 számmal lett kisebb. 1 adidas,és 1 fila!!
Ha mosod is, akkor naggggggggggyon alacsony hőfokon!!
20 körül!!
Én ezek után még bele tettem 1 másik cipőmet is,és nem lett baja!!(nike).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!