Melyik mosóporról mi a vélemény (por, gél, márka)? Te melyiket használod?
Figyelt kérdés
Univerzális mosóporokról vélemény?2011. máj. 11. 14:14
11/12 anonim válasza:
A tominál mindegyik jó,legyen az por vagy gél.Jó az illatuk és jól tisztítanak.(Ha folt van,arra úgyis mindenki folteltávolítót tesz.)A híres persilről és arielről már ezt nem mondanám.Gélben jó az illatuk is de por formájában nagyon kellemetlen.Annyira hogy sokszor még az öblítőt is elnyomta,pedig LENORT használok!Szeretem a perwoll-t,tomit,bonuxot,dreft-et.A Tide a kedvencem,kitűnően tisztít,az illata pedig frissebb és kellemesebb nem is lehetne.
12/12 anonim válasza:
Én Amwayes mosóport használok, sokkal jobbnak tapasztaltam, mint arielt és társait. Kevesebb kell belőle és még hatékonyabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!