Melyik mosóporról mi a vélemény (por, gél, márka)? Te melyiket használod?
nekünk szinte csak sötét színű ruháink vannak, a páromnak kizárólag. fekete Dreftet használok, még ha parasztvakítás is :D jó az illata, szépen kimos mindent.
a fehérekhez teszek mosóport, folyékony mosószert, és fehérítőt is. ez Tomi+teszkós gél+domi fehérítő ill. flóraszeptből áll. jól látjátok, a fehér dolgokat nagy műgonddal mosom :D
ariel és társai nálam elvből nem játszik.
Én Arielt használok. Szinte mindet kipróbáltam, de ez vált be a legjobban, nem csak azért mert nincs vele sok meló (tényleg NAGYON makacs folt kell, hogy ne bírjon vele, füvet, bort és rokonait simán viszi 40 fokon), hanem mert ár-érték arányban ez bizonyult a legjobbnak. Kísérleteztem, hogy mennyi mosószer az, ami még kimos egy dob ruhát, és nagyon kevés, kevesebb mint az ajánlott mennyiség fele elég. Más mosószereknél ezt nem tapasztaltam.
Így végül ez lett a legolcsóbb, ami nálam szintén fontos szempont.
Mondjuk az illatát én imádom, valószínű ez is közrejátszott, öblítőt nem is teszek mellé, amiket próbáltam, mind sokkal rosszabb, "műszagú" volt.
Meglepő volt számomra ez a nagy Ariel vs. Persil fanok :)
Maxi Trat-el mosok, Lidlbe lehet kapni, ha nagyon makacs a folt akkor Ariel folteltávolító a foltra meg a gépbe is + mosópor.
(2 kisgyerekem van, de szépen kijönnek a foltok)
Én a persilnél semmi extrát nem tapasztaltam, ugyanúgy mosott mint a tesco-s 700 Ft-os gél.
Színesekhez azt használom, a fehérekhez Tomi Kristály+ Vanish mosószappan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!