Amikor kiszeded a mosógépből a ruhákat, akkor összehajtogatod, vagy csak úgy ahogy van bele egy lavórba?
egy müanyag kosárba rakom aztán teregetés elött kirázom úgy terítem ki.
ha megszáradt összehajtom és úgy vár amig ki nem vasalom.
Mármint a vizesekre gondolsz? Azt minek hajtogatnám össze?? Majd ha megszáradt:-)
Be a lavórba a vizeseket és rögtön terigetem.
Nálunk a teregető egyből a mosógép fölött van a fürdőben, így ilyesmire nincs szükség. :o)
Ha meg kiviszem a napra száradni, akkor előfordul, hogy a gépnél kirázogatom és elsimítom őket, így a szárítóra már csak rá kell tenni (mert lavórom nincs), és úgy könnyebb kivinni, nem potyognak szét...
Olyan is van, aki a banánt megmossa és letörli, mielőtt megeszi. Mindenkinek más a hóbortja, ettől még rendes ember. :o)
Én csak kiszedem úgy ahogy jön, majd teregetés előtt rázom ki, és csak vasalás után hajtogatok.
Anyukám viszont a mosógépből kivéve már kirázza, nagyjából összehajtogatja, és ez után tereget.
Kinek mi a szokása!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!