Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Kb fél cm vastag plédet ki...

Kb fél cm vastag plédet ki merjek mosni a mosógépben?

Figyelt kérdés
Teljesen átlagos mosógép, a pléd is olyan 1 személyes, átlagos nagyságú, vastagságú. Jó szöszös fajta. Félek attól is hogy eltömít valamit és attól is hogy leszakad a mosógép ha ez megszívja magát vízzel. Van aki mosott már ilyesmit?
2011. máj. 9. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én még szőnyeget is szoktam volt a régi gépünkkel. Az felültöltős volt, bírta. A mostani elöltöltősbe már nem rakom be.

De egy plédtől nem hinném, hogy baja lenne a gépednek. Mérd le, ha súlyban van, akkor nyugodtan tedd bele a gépbe, majd a centrifugáláskor kijön belőle a víz.

2011. máj. 9. 11:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Felültöltös:) Majd megpróbálom lemérni:) Hány kiló mehet bele egy átlagos mosógépbe? 4-5, ugye? Én soha nem mértem, mindig csak ami lazán belefért:)
2011. máj. 9. 11:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
én a franciaágyra való vastag plédet is bele szoktam rakni a gépbe,pedig egy átlagos régebbi tipusu felültöltösöm van...
2011. máj. 9. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én simán ki szoktam mosni.
2011. máj. 9. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
simän---hetvegen mostam egy franciaagyra valo agytakarot. hat, nem lepedö vastagsagu volt :) sima ügy!
2011. máj. 9. 12:49
 6/7 anonim ***** válasza:
40%

ne viccelj, és a 250x250cm-es hatalmas ágytakarót mosom az elöltöltősben :D belefér, és szép tiszta lesz.

szöszös cuccot is mostam már, kijött belőle pár rojt, és eldugította a szűrőt. mosás közben kitakarítottam és így is ki tudtam mosni.

2011. máj. 9. 13:26
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
nekem whirlpool felültöltős van még a tolpárnát is bele szoktam nyomni az enyimbe 6 kg fér be a tiédbe is bizti h belemegy az 5 kg én mindíg jól megpakolom persze nem agyon tömöm de a szobai szőnyeget is nyomtam már bele és utána alig tudtam kivenni de sikerült csak nyugodtan pakolj bele nem lessz baja
2011. máj. 9. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!