Itt is megkérdezem, mert eddig nem kaptam rá választ. Cipőt lehet tisztítóba vinni?
Figyelt kérdés
Fehér, vászon.Itthon nem merem kimosni, mert egy előzővel is úgy jártam, hogy besárgult nagyon, száradáskor.
Vagy esetleg erre vmi praktika?
2011. ápr. 27. 09:44
1/3 anonim válasza:
Pedig kimoshatod nyugodtan, ha ilyen tornacipő szerű, berakhatod a mosógépbe is, ecetes vízzel öblítsd ki, és napon szárítsd meg.
2/3 anonim válasza:
Nézd, mit találtam: " A fehér vászoncipőt lekeféljük, benzinnel kevert magnéziumporral bekenjük, ha megszáradt, tiszta kefével átdolgozzuk. "
3/3 anonim válasza:
Az ilyeneket én is mindig gépben mosom. Még a sholl klumpát is. :-)
Valószinűleg nem öblitette jól ki a mososzert, sokat tettél bele, vagy pedig nem centrifugálta eléggé ki. Attól is besárgulhat.
Ha a tisztitó céget felhivod, mert mégsem mered a gépbe dobni a cipőt, biztos megmondják , hogy foglalkoznak-e ilyesmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!