Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Melyik a legjobb porszivófej?...

Melyik a legjobb porszivófej? Hol kapható?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 12:08
 1/6 anonim ***** válasza:
turbó kefés a nygy pörög benne a kefe nekem electrolux porszim van én kaptam hozzá am tescoba 10 ezer 1 fej
2011. ápr. 11. 13:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Piacon, vásárban vannak "mágikus" termékeket árusító standok, ott lehet kapni olyan fejet, ami minden típusra jó, piros anyagszerű van az alja elején és hátulján, középen jó nagy rés. Remélem érthetően írtam le, szóval olyan anyag, mint a mágikus ruhakefén van.

Na ez összeszed minden szöszt, hajat, állati szőrt stb. Mivel puha nem karcolja a parkettát, kényes felületeket. Én 11 éve vettem az elsőt, mostanában a másodikat, mert véletlenül eltörtem. 2.000 Ft. volt, 10 évig biztosan jó lesz megint.

2011. ápr. 11. 22:01
 3/6 anonim válasza:
Kedves Második! Nem tudod, neten hozzájuthatnék ahhoz, amit írsz? Jól hangzik, de én még ilyet nem láttam mifelénk.
2011. ápr. 12. 14:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!Mindkét válasz jól hangzik,de Szolnokon lehet-e venni valahol?Pl. Cora,Tesco.
2011. ápr. 12. 21:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Második vagyok. Megtaláltam a neten, amiről beszéltem, nekem ilyen porszívófejem van és nagyon meg vagyok vele elégedve: [link]

Én egy kicsit olcsóbban vettem, de még szerintem így is megéri. Ja és nem fizetett ügynök vagyok, tényleg 11 évet bírt az első!

2011. ápr. 12. 21:24
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi kipróbálom,mert órákig porszivózok a szöszök és hajszálak miatt.
2011. ápr. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!