MIert nem erzodik az oblito a ruhaimom?
Figyelt kérdés
Silan, Lenor oblitot is probaltam, de sose lesz jo illatu a ruham.
Ket kupakkla rakok a mosogepbe, de megsincs sok illata.
Hogyan csinaljam, hogy jo illatu legyen?
2011. ápr. 9. 11:07
1/5 anonim válasza:
Ha gyorsan kiteregeted és szellős, meleg helyen ahol hamar megszárad akkor lesz illata! Nálam íggy volt jó!Milyen illatúakat használsz?Attól is függ!
2/5 A kérdező kommentje:
Most Fekete Silant.
De tudsz jobb illatut?
2011. ápr. 9. 12:54
3/5 anonim válasza:
Én pl a lila silánt nagyon szeretem, a narancs, rózsaszínű coccolinot. A lenort annyira nem. Bár a zöld az még elmegy.
4/5 anonim válasza:
én lenort használok annak tuti az illata aminek jó tartós erős illapa van az a kék (spring) sárga (summer) zöld(tropical fresh) és az uj ilyen narancssárgás színő (floral) na ezek tutik a többi lenornak is király illata van
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg a mosógéped még az utolsó öblítés előtt leengedi az öblítőt. Figyeld mikor jön az öblítés és csak akkor rakd bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!