Miert van minden evszaknak mas-mas illata? Peldaul most meg van ho, de megis erzodik mar a tavasz illata.
Figyelt kérdés
2010. febr. 24. 19:12
1/3 anonim válasza:
Jó kérdés:). Valószínűleg azért, mert ahogy változnak az évszakok, ugyanúgy változnak az élőlények is, a levegő, és így más lesz az "összhatás".
2/3 anonim válasza:
Az ázott, csupasz föld, a moha kikandikál. Szerinted? Gondolkodj!
3/3 anonim válasza:
Szerintem a növényzet,a levegő változása lehet oka talán elsősorban,vagy a föld,talaj változása.Nem tudom,csak tipp.
De én is megfigyeltem,hogy más az évszakok illta.A tavaszét szeretem legjobban,még nem is nyílnak a virágok,de az illatuk mintha már benne lenne a levegőben.
Télen hóillatú.Az ősz illatát kevésbé kedvelem ,számomra olyan fura,nehéz illatú ősszel a levegő , kissé émelyítő.
Érdekes módon a nyárnak nem érzem az illatát,legalábbis nem tudom felidézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!