Mi a véleményed a Hypopor-ról? Mennyire válthatja ki a folyékony háztartási hipót?
Háztartási boltban mindenki hozzájut a Hypóporhoz?
Nem igazán láttam a boltokban.
A WHO pontosan meghatározza, hogy az egyes fertőtlenítőszerek milyen célra, milyen százalékos koncentrációban hatásosak.
COVID-19-hez pl. a WHO által ajánlott alkoholon pontosan feltüntetik a koncentráció %-ot, a hidrogén-peroxidnál nagyon részletes tájékoztató van (pl. 1 dl vizbe 1 db Hyperol tabletta 1%-os oldat). A piros kupakos nátrium-hipoklorit (Hypo) flakonján is rajta van a < 5%-os koncentráció, a sárga kupakosnál pedig a < 1,5%.
A Hypopor esetében én még sehol nem találtam adatot arról, hogyan lehet készíteni belőle %-os koncentrációjú oldatot. Enélkül viszont én nem merem használni, mivel a WHO által elismert fertőtlenítő hatást csak a megfelelő koncentráció biztosítja. Érthetetlen miért nincs erről adat ...
Nagyon rég használtunk is. 5 l víz - es hígításra emlékszem.
Mennyire felel meg a " WHO " - k ez a töménység mint fertőtlenítő hatás, az jó kérdés...
A szaga nem mérvadó milyen hatással rendelkezik.
Nem egyforma. ha rácseppen a ruhára és kifehéredik, az már jónak nevezhető.
Melohelyen miért ne?
Szerintem kb 1 hét alatt elfogyott az 5 l. 2 - 3 X kevertünk így be.
200- 250 ember után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!