Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » 2 éves alvadt vér kijön fehér...

2 éves alvadt vér kijön fehér pólóból? Ha igen, milyen mosóporral? Kézi mosás?

Figyelt kérdés
A pólót két éve borítja nagy mennyiségű(kb.: 0,5 l),(már megalvadt) vér. Nem akartam, hogy a szüleim lássák, ezért bevágtam az ágy alá. Most viszont megtaláltam és még jó rám. Bedobnám a többi szennyes közé, de ha egy mosással nem jön ki, ugyan ott vagyok, mint két éve. Eldobni nem akarom. Mi a megoldás?
2011. ápr. 3. 10:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A színes ruhákra való Chlorox hatóanyaga is hidrogénperoxid, csak fel van turbózva .
2011. ápr. 9. 19:34
 12/15 A kérdező kommentje:
sajnos nem jött ne, amit mondtatok. Hiába nem fél liter vér, így is nagyon sok és sűrűn ivódott a szálakba. Ki kellett dobnom. De azért köszi a segítséget.
2011. ápr. 12. 13:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Javítás: Nem jött be,amit mondtatok.
2011. ápr. 12. 13:35
 14/15 anonim válasza:
37%
Tehát ha két éve ütötted be a fejed, és akkor voltál 15 éves, akkor most 17 éves lehetsz, és már Bölcsész! Wow!
2012. júl. 25. 07:48
 15/15 anonim válasza:
48%
Te szerencsétlen, tanulj meg értelmezni. 15 évesen beütötte a fejét, majd a párnába tekerte, amit már említett, hogy kiszedte belőle a vért...akkor volt 15 éves...de az nem 2 éve volt...de azért okoskodik xDDD
2013. máj. 19. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!