Mit csináljak?
Csináltam magamnak kaját, és én hülye a még meleg serpenyőt az asztalra rátettem. 1 óra múlva le akartam szedni a serpenyőt, de oda ragad hozzá az asztalterítő. Nem is kell mondanom, hogy elszakad a terítő, de van egy még rosszabb hír. Az asztalon ott maradt a serpenyő helye!!! Kb. mintha megégett volna az asztal.
Mit csináljak? Tudom, hogy felelőtlen voltam és nagyon hülye, máskor sose vagyok ilyen béna a konyhában. Anyáék csak este érnek haza. Hogy tüntessem el az asztalról a serpenyő helyét? :O
szerintem nem lehet eltüntetni, max tegyél oda egy másik asztalterítőt, bár előbb utóbb úgyis észreveszik.
sajnos ez van. :(
Ha fa, akkor esetleg a bútorápoló segíthet, ha nem erős az égésnyom.Viszont ha nagyon látszik, a szüleid figyelmét elterelheted, ha nekik is készítesz valamit, amit nagyon szeretnek, s azt mondod közben történt ez:-)
Hátha méltányolják az igyekezeted...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!