Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Akkor a kinai átvágott? Lent.

Akkor a kinai átvágott? Lent.

Figyelt kérdés

Egy kinai üzletben vettem egy doboz kapszullás Ariel mosógélt.Nem sokkal volt olcsóbb,mintha mondjuk a Tescóban,vagy más drogériában vettem volna.Beraktam egy mosást,és amikor teregetni akartam,akkor ért a meglepetés.

Az Arielnek ugye van egy finom illata,hát ezt most nyomokban sem lehetett érezni,sőt kellemetlen szag jött a tiszta ruhákból(édeskés)Vissza mentem az üzletbe reklamálni,hogy ez bizony nem Ariel volt amit nekem eladtak.Leállt velem vitatkozni,hogy ÉN ne beszéljek hülyeséget,mert mi más lenne benne?Pedig nem az,mert évek óta evvel mosok,ennek a gélnek sincs Ariel illata.Nem vitáztam vele,beirtam a panaszkönyvbe,mert ne akarjon hülyének nézni,közel 2000 Ft-ért.

2011. márc. 28. 09:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Én egyértelműen irtam,hogy 2000Ft-al ne akarjon átvágni,ezért is irtam be.

Igaz nem értek hozzá,de azért azt nem hiszem,hogy olyan cégtől vette volna számlára,akik pl.a nem csaló üzleteknek szállitanak.Kitudja ki állitja elő az ilyen szemetet?Lehet ők gyártják egy ház aljában.Számlát meg valószinüleg fog tudni mutatni,mert egyszer biztos már rendelt "eredetit"azt már eladta,és ugyan avval a számlával árulja ezt a hamisitványt .Ez egy régi trükk.

2011. márc. 29. 15:43
 12/14 anonim válasza:

há persze és most röhög a markába baszod:D

nem, ő nem vert át, szerintem az eladó sem tudta, hogy nem az eredeti (vagy milyen) cucc van benne.

ha pedig nem tudta, akkor jogosan mondta, hogy mit reklamálsz, nem?

2011. ápr. 6. 18:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első vagyok!

Kedves valaki, aki leugattál, te akkora marha vagy, hogy nem igaz.

Én azért mondtam ezt, hogy miért nem ingyen van a panaszkönyv??

2011. ápr. 6. 19:28
 14/14 A kérdező kommentje:
Amióta ez megtörtént velem négy hasonló esetről hallottam. Kinainál nem szabad venni semmiféle háztartási vegyi anyagot,és illatszert sem tanácsos.Valami igazság van benne,mert valahogy mintha más lenne minden,illatban hatóanyagban.Soha többet nem veszek tőlük semmi ilyesmit.
2011. ápr. 7. 01:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!