Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Akkor a kinai átvágott? Lent.

Akkor a kinai átvágott? Lent.

Figyelt kérdés

Egy kinai üzletben vettem egy doboz kapszullás Ariel mosógélt.Nem sokkal volt olcsóbb,mintha mondjuk a Tescóban,vagy más drogériában vettem volna.Beraktam egy mosást,és amikor teregetni akartam,akkor ért a meglepetés.

Az Arielnek ugye van egy finom illata,hát ezt most nyomokban sem lehetett érezni,sőt kellemetlen szag jött a tiszta ruhákból(édeskés)Vissza mentem az üzletbe reklamálni,hogy ez bizony nem Ariel volt amit nekem eladtak.Leállt velem vitatkozni,hogy ÉN ne beszéljek hülyeséget,mert mi más lenne benne?Pedig nem az,mert évek óta evvel mosok,ennek a gélnek sincs Ariel illata.Nem vitáztam vele,beirtam a panaszkönyvbe,mert ne akarjon hülyének nézni,közel 2000 Ft-ért.

2011. márc. 28. 09:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Hát valószínűleg hamisítványt vettél, tehát igen, átvert.

Én csak azt nem értem, hogy hogy engedélyezhetnek ilyet, hogy 2000 Ft-ért lehessen beleírni a panaszkönyvbe. Azért van, hogy beleírjunk, ha valami nem tetszik... Számomra ez felfoghatatlan...

2011. márc. 28. 09:52
 2/14 anonim ***** válasza:

Sose bízz bennük!

Kizárólag lábbelit veszek tőlük (egy szezont kibír), de azt is csak azért, mert az legalább új, (nem használta még senki), ellentétben azzal, amit a duriban vennél és nem tudod, kinek a lábán volt előtte.

2011. márc. 28. 11:18
 3/14 anonim ***** válasza:

kapszullás :D lol.

eddig egyedül öblítőt vettem a sárkány centerben, annak jó illata volt, mivel német cucc, a címkéjén csak németül volt a felirat.

kínaiban semmit nem veszek. max melltartót és bugyit. ruha turiból, mosószer meg teszkóból.

olcsó húsnak híg a leve...

2011. márc. 28. 12:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Utolsó annak be ne dőlj, hogy az német volt mert németül volt rajta minden, sokszor az a trükk, hogy a kis ferdeszeműek német terméknevet választanak a cuccaiknak és német leírás is van rajta (vagy csak német), ha viszont megnézed hol gyártották, valószínűleg apró betűvel lesz ráírva, hogy made in china, vagy made in PRC.
2011. márc. 28. 12:43
 5/14 anonim ***** válasza:

Igen átvertek!!! én dunaujvárosban lakom és itt is van kinai volt 5 l es kannás lenor sárga ott volt 2200 ft ért és mondom ez a hülyének is megéri megvettem hazavittem öntöttem a mosógépbe és olyan érdekes volt olyan vizes sárgás szinű megszagoltam és akkor már rájöttem hogy ez bizony nem lenor hanem az a gagyi silky annak van ilyen illata és jol fel volt vizezve az üzletben meg nem szabadott kinyitni én meg siettem felkaptam és mentem tehát egy nem lenor hanem gagyi silkyt kaptam felvizezve!!! és még ráadásul felültöltős a mosógépem és 1 mosástól belerakródott a tartályomba szó szerint 1 réteg képződött amit még mindig nem tudtam lesikálni!!!! most sósavban áll a tartályom és én 2 hete jártam igy!!!!!

kiment a kukába 2200 ft om a mai világban!!!!!

2011. márc. 28. 13:49
 6/14 A kérdező kommentje:

9.52-es.

Nem a kétezer forint miatt irtam be,hanem azért mert olyan terméket adott el nekem amiben nem az volt,amit vásároltam. Érted már?

De lehet igazad van,nem kellett volna beirnom.Csak jól szájon vágni,amikor belevicsorgott a képembe,mosolygás cimén,majd egyenként feldugni a seggébe az ariel kapszulláit.Ezt kellett volna tennem.

2011. márc. 28. 15:08
 7/14 anonim válasza:

elsőnek.

"Hogy engedélyezhetnek ilyet,hogy valaki 2000Ftért beirjon a panaszkönyvbe"?

-Ilyen hülye kérdést rég hallottam.Mégis hová kellene irni,az ilyen jellegű panaszt?Birósági beadványba? Szerinted a panaszkönyv minek van?

"Azért van,hogy beirja ha valami nem tetszik"

-Neked tetszene,ha 2000 Ft-al átverne a kinai?-és még szemtelen is?Hogy lehet ilyen marhaságot kommentelni?

Kérdező.Jól tetted,hogy nyomát adtad annak,hogy átvert,mert a vásárlók könyvét szokták ellenőrizni valamint a Fogyasztó védelmi F-hez kellene,hogy kerüljön az egy példány.Csak számold ki,ha egy raklappal elad mi haszna van a magyar emberekből.

2011. márc. 28. 15:18
 8/14 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy,hogy beírtál, vagy sem, igen ellenőrzik és el kell egy példányt küldeni az önkormányzathoz, de mivel ő ha számlán vette a cuccot, bizonyítani tudja,hogy igazi, ez nem az Ő hibája lesz, hanem ha egyszer elindul egy nyomozás, akkor a beszálítót, vagy a tiltott aktárat talán megtalálják, de nem biztos.

Mivel nem tudod, valójában mi van az eredetiben, ha hamisítvány flakonján is ugyanaz van írva, mindez rendesen beszállítótól vásárolva, akkor nem hibás, nem lehet rábizonyítani,hogy hamis terméket adott neked.

Ezt a NAV-nak kell bejelenteni ilyenkor, hamis termék forgalmazának gyanújával.

2011. márc. 28. 15:30
 9/14 anonim ***** válasza:
az öblítős vagyok. német lenor volt, tuti sicher, az illata is ennek megfelelő. engem nem kúúúrt át a kis sárga :P
2011. márc. 28. 22:17
 10/14 anonim válasza:

Kicsit off, de szerintem az első úgy értette a kérdező mondandóját hogy 2000 Ft-ért engedték meg neki hogy beleírjon a panaszkönyvbe. Legalábbis a következő mondatból ezt veszem ki.

Igenis Írj a panaszkönyvbe (vásárlók könyve most már azt hiszem), kötelező rá reagálniuk x napon belül. Feltéve ha rendesen lepecsételt, hivatalos könyv volt...

2011. márc. 29. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!