Beépített hütöm van fagyasztóval. Nincsen rajta
kikapcsológomb. Hogyan tudnám a fagyasztót leolvasztani?
Figyelt kérdés
A hütö önolvadós.csak a fagyasztóval vagyok gondban.
Nézetm nincsen kikapcsológomb rajt.van egy gyorsfagyasztó gomb,meg bennt a hütöben,de az a hütöt szabályozza.
a biztosítékot kapcsoljam le az óránál addíg??
Nem hiszem.....
2009. febr. 25. 08:16
1/5 anonim válasza:
Sztem elég, ha kihúzod a konnektorból. Pakold ki a fagyasztót. Forralj fel egy fazék vizet, azt tedd be a fagyasztóba, mert a forró gőztől hamarabb felolvad a jég. takarítsd ki jó alaposan, majd mehet vissza minden a fagyasztóba.
De mindenképpen legyen kihúzva a konnektorból!!! A hűtőnek sem lesz semmi baja, a mai modern hűtők akár 18-20 órán át is tartják a hideget egy esetleges áramszünet v. meghibásodás esetén.
2009. febr. 25. 08:42
2/5 anonim válasza:
Szia! Elmeletileg kene lennie , ha nincsen , valoban huzdd ki ! De en nem igy olvasztottam le a mienket. A legkisebb hutonk volt , aminek a fagyasztoja a hutoreszben fennt egy kis fak jelenti.Rosszul zart es egy het alatt 2 cm-es jeg is keletkezett a tetejen. En kihuzni sem tudtam , mert valaki ugy beepitette , hogy egyaltalan nem lehetett hozzaferni. Kihuzni esely sem volt. En is melegitettem vizet , de azzal csak csopogott a jeg , varhattam volna estig. Kitalaltam , hogy mivel a muanyag hamarabb felmelegszik ezert azt kene felmelegiteni es lejonne a vastag jegreteg. Hajszaritoval sikerult , igy kb . 5 perc alatt levallt az osszes jeg tablakban a hutorol. Nem tudom milyen vastag a jeg , de ez a modszer annal a hutonel tokeletes volt es en meg kihuzni sem tudtam!
2009. febr. 25. 10:08
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom kihúzni,mert elvan rejtve a hátamögé a konektor.Az egész kompletten beépített.Semmi nem látszik a hátából.L alakú teljesen faltól falig.
Lehet megpróbálom a hajsza´rítós módszert.
Elég vastag sajnos a jég...
2009. febr. 25. 11:46
4/5 anonim válasza:
A hűtő konnektorát konyhaszekrényeknél valamelyik mellette lévő alsó szekrénybe szokrák tenni, hogy ki lehessen húzni. Nézd meg, nincs-e valamelyik mellette lévő alsó szekrény hátlapja kivágva és benne egy dugalj!
2009. febr. 25. 14:24
5/5 anonim válasza:
Csapd le az automatát arra a néhány órára!Az biztos.Én a hajszárítóval másfél órát küzdöttem!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!