Milyen a Spar Budget folyékony mosószer?
Figyelt kérdés
700 Ft a 3 liter.Rendesen kimossa a gyerek ruhákat?Próbálta valaki?2011. márc. 25. 14:50
1/4 anonim válasza:
Én szoktam ilyeneket a használni, Spar Splendid-est, Reál-ost, most éppen Dosi van ittghon. Semmivel sem különbek, mint drágák. Vetetm méár Budget-est is.
Az az igazság, hoyg inkább ezen sprórolok, mint a kaján.
2/4 anonim válasza:
Ajánlanám az Amway termékeit. Ezekkel a termékekkel foglalkozom és csak pozitív tapasztalatokat hallok vissza. Ár: 2,25 kg-os kiszerelés 5200 Ft ami soknak tűnhet, de 75 mosásra elég, ha 4,5 kilót mosunk egyszerre.
3/4 anonim válasza:
Nekem nem vált be. A játszótéren használt piszkosabb ruhák nem lettek tőle patyolat tiszták. Úgyhogy maradtam a jól bevált folyékony arielnél.
4/4 anonim válasza:
Nekem a baracklé jobban bejön de mustár mellé ezis elmegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!