Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » A zsepit vagy egyéb holmit ki...

A zsepit vagy egyéb holmit ki vegye ki a ruhából? Aki a szennyesbe teszi, vagy aki a mosógépbe? :D

Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 13:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is kétszeri ellenőrzés a divat.
2011. márc. 24. 22:23
 12/24 anonim ***** válasza:
Mi biztosra megyünk. Aki bedobja, az kiveszi a szemetét, és én, mivel én pakolok a mosógépbe, átnézem az összeset. Emberek vagyunk, nem tökéletesek. Előfordul, h mondjuk egy zsepi átmegy az első ellenőrzésen, a másodikon tuti nem megy át. Mert ha benne marad, nemcsak a bűnös ruhája lesz tiszta zsepi-szösz, hanem az enyém is!
2011. márc. 25. 13:38
 13/24 anonim válasza:
aki a szennyesbe.
2011. márc. 25. 16:46
 14/24 anonim ***** válasza:
24%

A papírzsepit vsz.azért találták ki, hogy senkinek ne kelljen egy takonnyal kibélelt rongyot tapogatni, még a sajátját sem. Másét -akár a páromét is- meg pláne nem. gyerekekét sem 6 éven felül.

Pakoljon ki mindenki a zsebéből: a sajátjából.

2011. márc. 27. 18:08
 15/24 anonim ***** válasza:

Én még összeköltözésünkkor megkértem a férjem, hogy üres zsebekkel rakja ki a szennyesét. Mivel "oké"-t mondott, és elég nagy fiú, így megbíztam benne, és simán pakoltam a ruhákat a gépbe. Miután egy alkalommal "pénzmosásra vett rá", azóta valóban átnézi a zsebeit még alaposabban mint addig, és én is átnézek minden zsebet mielőtt a gépbe dobom a ruhát.

Nem azért üríttetem ki a zsebeket, mert nem vagyok hajlandó senki helyett semmit sem megtenni, hanem ha mosok, akkor mosni szeretnék, és nem azzal tölteni az időt, hogy két ruha betétele között a zsebben talált dolgokat szoltírozom a helyükre.

2011. márc. 27. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
24%
Aki beleteszi. Akárkim is, nehogymár én szedegessem a taknyos zsebkendőt más helyett - és persze én se várom el más helyett, hogy így tegyen :)
2011. márc. 27. 21:47
 17/24 anonim ***** válasza:
Az én férjem kiüríti a zsebeit mielőtt leveszi a ruháját, ennek ellenére én sosem dobom be a gépbe a ruhákat ellenőrzés nélkül. Automatikusan benyúlok a zsebekbe, nem teher. Ugye ezen nem szoktatok vitatkozni? Kár lenne.
2011. márc. 30. 14:20
 18/24 anonim ***** válasza:

Nálunk az a szabály, hogy, mielőtt beteszi valaki a szennyesbe a ruháját, előtte ki kell ürítenie a zsebeit.

A férjem szinte mindig kiüríti, de a gyerekek néha elfelejtik, így ha nem felejtem el, akkor leellenőrzöm én mosás előtt, ha elfelejtem, akkor meg a mosás végén minden tiszta papírzsepi.

Általában azért üresek a zsebek. :)

2011. szept. 14. 11:08
 19/24 anonim ***** válasza:

Aki a szennyesbe, de mosás előtt is érdemes átnézni, van, amin ezer zseb van.

Egyébként meg a férjem múltkor csodálkozott, hogy a cuccokat becipzározva-gombolva kell kimosni, ez olyan fura??

2011. szept. 14. 12:32
 20/24 anonim ***** válasza:
46%
mindenki saját maga én ezt megmondtam a gyerekeknek is akármi is van benne nem érdekel nem fogok a zsebekbe turkálni mindenki vegye csak ki szépen
2011. szept. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!