Hajszálak a párnán? Amatőr takarító kérdése.
Régebben egy családnál takarítottam, és a nagylánynak sok hosszú hajszála rajtamaradt az alvópárnán. Nem mertem megkérdezni, hogy ezt nekem el kellene-e tüntetnem az ágyazás során. Ezért levettem a porszívó fejét, és a csupasz csővel leszívattam a sok hajszálat. Vigyáztam meg ne lássák, hogy így csinálom, hiszen a cső hozzáért a párnához. Kerülhetek még ilyen helyzetbe, ezért kérdezem ti haragudnátok-e érte ha ezt meglátnátok.
Itthon ez enyémről azzal a ragasztós hengerrel szedem le a hajszálakat, csak az meg költséges.
Véleményezzetek!
A porszívó nem a legjobb ötlet. Viszont lehet kapni fix szöszölőt azt hiszem, a dm-ben, mindkét oldala piros plüss, az is jól leszedi a hajszálakat, és nem kell cserélni. Ha takarítasz még, akkor érdemes egy ilyenre beruházni.
Én nagyon haragudnék, ha meglátnám, hogy a párnát, amin a fejem van, a porszívóval takarítod. Akkor már jobb ötlet az is, hogy felveszed és a kezeddel lesöpröd a hajat a földre és onnan porszívózod össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!