Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hajszálak a párnán? Amatőr...

Hajszálak a párnán? Amatőr takarító kérdése.

Figyelt kérdés

Régebben egy családnál takarítottam, és a nagylánynak sok hosszú hajszála rajtamaradt az alvópárnán. Nem mertem megkérdezni, hogy ezt nekem el kellene-e tüntetnem az ágyazás során. Ezért levettem a porszívó fejét, és a csupasz csővel leszívattam a sok hajszálat. Vigyáztam meg ne lássák, hogy így csinálom, hiszen a cső hozzáért a párnához. Kerülhetek még ilyen helyzetbe, ezért kérdezem ti haragudnátok-e érte ha ezt meglátnátok.

Itthon ez enyémről azzal a ragasztós hengerrel szedem le a hajszálakat, csak az meg költséges.

Véleményezzetek!

2011. márc. 22. 14:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Esetleg nincs egy kisebb feje a porszívónak? Azt lehetne ilyen kényesebb dolgokra használni.
2011. márc. 22. 14:59
 2/4 anonim ***** válasza:

A porszívó nem a legjobb ötlet. Viszont lehet kapni fix szöszölőt azt hiszem, a dm-ben, mindkét oldala piros plüss, az is jól leszedi a hajszálakat, és nem kell cserélni. Ha takarítasz még, akkor érdemes egy ilyenre beruházni.

Én nagyon haragudnék, ha meglátnám, hogy a párnát, amin a fejem van, a porszívóval takarítod. Akkor már jobb ötlet az is, hogy felveszed és a kezeddel lesöpröd a hajat a földre és onnan porszívózod össze.

2011. márc. 22. 15:15
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez a fix szöszölő egy porszívótartozék? Mert akkor persze beszereznék!
2011. márc. 22. 16:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért, mi baja lesz a párnának, ha hozzáér a porszívó cső?
2011. márc. 23. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!