Fekete szövetkabátot ki lehet mosni mosógépben valamilyen kímélő programmal?
Figyelt kérdés
Milyen lesz az eredmény? 30 fokos gyapjú programra gondoltam. Nem gyűrődik össze, nem változik meg az alakja?Mennyi mosóport tegyek a gépbe?
Köszönöm a válaszokat.
2011. márc. 21. 11:01
1/6 anonim válasza:
Én próbáltam már ilyet mosni 30 fokon, nem centrifugázva, de sajnos nem jött össze. Azóta ha ilyen van inkább a tisztítóba viszem.
Persze ez nem jelenti azt, hogy neked ne sikerülne, függ ez a mosógéptől,a mosószer5től, az anyagától a kabátnak, meg még sok mindentől
2/6 Raffi válasza:
Én már mostam. Nem lett semmi baja, de csak akkor mosd ki, ha van olyan ismerősöd aki varrodában dolgozik, és nagy teljesítményű gőzvasalóval ki tudja neked vasalni. Mert a háztartásival csak "fényesre" lehet, simára nem!
3/6 anonim válasza:
Én épp most mostam ki gyapjúprogramon, semmi baja nem lett, még csak meg sem gyűrődött.
4/6 anonim válasza:
Ki lehet mosni, az a program pont erre van kitalálva.
Viszont mosóport semennyit ne tegyél bele, mert az tönkreteheti, semleges mosószer kell neki (a sima háztartási mosószer ugye lúgos), én nem szoktam két kabát miatt speciális mosószert venni, hanem samponnal mosom, az nem roncsolja az anyagot és tökéletes.
5/6 anonim válasza:
Ha van benne bélés,akkor nem célszerű otthon kimosni. Még egy varrónő sem tudja símára vasalni.
6/6 anonim válasza:
Nem ér annyit, hogy tönkretedd, agy szövetkabátot átlagos esetben elég évente egyszer tisztíttatni, inkább vidd el egy patyolatba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!