Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Gyapjú párna mosása?

Gyapjú párna mosása?

Figyelt kérdés
Van egy jó puha, nagyméretű gyapjú párnánk, de mivel nemigen használjuk (csak a kispárnát), sajnos elfelejtődött, és egy olyan szekrényben maradt, ami később beázás áldozata lett. sajnos azzal nem számoltam, hogy bármit is a szekrény aljában felejtettem volna, és mikor most elővettem láthatóan penészes lett (helyenként szürkés foltok), és dohos szagú. Hogyan lehetne kitisztítani? Ki lehet egyáltalán? Sajnálnám kidobni, ha van rá némi esély, hogy menthető, akkor élnék vele.
2011. márc. 20. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Kímélő /gyapjú/ mosásba beteheted a mosógépbe, és tegyél hozzá fehérítő szert, bár úgy tudom, hogy lehetetlen a penészt eltávolítani ruhákból. A gépi mosást az adott szövethez ajánlott legmagasabb hőfokon végezd.
2011. márc. 20. 13:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Próbáld meg 30 fokon(nem több!)kimosni.A folt nem biztos,hogy eltűnik de felfrissül az egész.
2011. márc. 20. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!