Mi a véleményed a rendmániásokról? Esetleg te is az vagy?
Figyelt kérdés
2011. márc. 19. 15:32
11/11 anonim válasza:
a rendmánia egy kényszerbetegség. persze, sokan manapság már bármire rámondják, ugyanúgy ahogy a depressziót, de van egy olyan szint, ahol már pszichológus tudja diagnosztizálni.
ismerek egy ilyen nőt, van két lánya. minden nap takarít, a lányokkal üvölt, ha 2cm-vel arrébb van valami a szokott helyétől.
biztosan van valami hiány az életében, amit ezzel pótol, h folyton takarít és pakol.
nem irigylem őket, mert szerintem nekik sem jó, hogy apró hülyeségeken idegesítik magukat, amire mondjuk egy átlag ember azt mondja, hogy jól van, ez még nem gáz.
én nem vagyok az, de nekem is vannak hülye dilijeim, pl utálom, ha a körömvágó olló a dohányzóasztalon van, vagy ha valami nagyobb szöszt meglátok a padlón, akkor azonnal felporszívózom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!