Melyik a legerösebb zsiroldó?
Figyelt kérdés
aragázhoz,zsirpöttyös falra,stb2011. márc. 18. 11:54
1/7 anonim válasza:
Well done,utána ecetes vizzel áttörölni.
3/7 anonim válasza:
Próbáltam én is a Well Done-t,de a tescos SOKKAL jobb!
4/7 anonim válasza:
Csak ipari célra...személyi igazolvánnyal..Brillance.
A Well-done mától akciós a Reál-okban.
5/7 anonim válasza:
Én a coop-osra esküszöm.Sokkal jobb mint a well-don
6/7 anonim válasza:
Én is Tesco-sat használok. Pár percig rajta kell hagyni, aztán szépen lejön a cucc. De gumikesztyűt érdemes beszerezni, nagyon tönkreteszi a bőröd.
7/7 anonim válasza:
Tudnám neked még ajánlani a SZI-TI lefolyótisztító granulátumot is/kék dobozos/,de azt szoktam használni a serpenyő tisztítására is.Én fél doboz szert 1 díszperzites vödör forró vízbe öntöm majd ebben áztatom az edényeket,fémtisztára szedi le róla a ráégett dolgokat is, mindent le lehet vele maratni az edényekről kívül belül tisztára,Csak az alumíniumot megszínezi arra kell csak vigyázni!A kezet is marja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!