Más is tapasztalta már hogy a Tomi kristály mosópor nem oldódik fel a meleg vízben?
Figyelt kérdés
Mikor kézzel mosok,akkor is egyben maradnak a szemcsék,amikor automatába akkor meg a ruhákból potyog ki a mosópor darab teregetésnél.2009. febr. 22. 10:14
11/18 anonim válasza:
"Örülök", hogy nem csak én bosszankodom a Tomi miatt.Bár én nem a Tescoban vettem,és nem akciósan.Próbáltam úgyis, hogy forró vízbe öntöttem, és kevergettem.De lehet hogy még most is kevergetném...Pedig ez volt a kedvenc mosóporom. Most átálltam egy másikra.
12/18 anonim válasza:
ÉN az összes por alakú mosószerrel tapasztalom ezt, nem csak a tomival, nekem az ariel és persil is csinál ilyen. De nem mindig, és nem csak alacsony fokon. Fogalmam sincs mi lehet a baj.
13/18 anonim válasza:
jaj-jaj... most egy kicsit elkeseredtem.
Eddig más mosóport használtam, de a hétvégén tomi kristály colort vettem. Azóta mostam már vele, még nem tapasztaltam ilyet. Remélem nem is fogok... de elment a kedvem a Tomitól. :-( pedig finom illata van.
14/18 anonim válasza:
igen ezt én is tapasztaltam,de miután megtudtam,hogy mik az összetételei a mosóporoknak,mint pl: csontörlemény,gipsz, asztalisó, hungarocel golyócskák... így ezután már nem csodálkozom.a hasznos hatóanyag kb.10% ne várj csodát! a megoldás SA8 ha nem érted írj plo@t-online.hu címre
15/18 anonim válasza:
SA8 pff Amway reklám, oké hogy jó, de egy átlag háztartásban erre nem telik. Tesco-s folyékony mosószer sokkal olcsóbb és jó is! Nem vitaképpen, ne hari, de ez az igazság!
16/18 anonim válasza:
Némely mosópor hideg vízben oldódik jól, mivel exoterm reakció jön létre.Exoterm reakciókat hűteni kell az endotermeket pedig hevíteni vagy melegíteni.Ezt tanultuk kémiából:D
17/18 anonim válasza:
Én csak egyetlen egyszer jártam úgy, hogy nem oldódott fel, azóta mosás előtt gyorsan elkeverem hideg vízben és kész. Az Amwayt meg ne itt reklámozzuk már, mert egyrészt tényleg nem telik rá egy átlagos háztartásban, másrészt azért annyira nem jó.Több Amwayas termékhezvolt szerencsém, nem vagyok elájulva tőlük, uolyanok, mint akármelyik bolti.
18/18 anonim válasza:
Felejts el a Tomi mosóport. Sajnos már nem a régi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!