Mi a tisztaság illatú ruhák titka?
én a kék lenort szeretem, de csak a fehér ruhákhoz és törölközőkhöz, mert azokhoz nagyon illik, olyan kellemes, lágy, otthonos illata lesz.
az utcai ruháimhoz parfümös lenort használok, valahogy úgy érzem, h jobban illik hozzájuk.
de ez lehet, hogy csak az én hülye képzettársításom :D
Az egyik fontos dolog a tiszta ruhákhoz vezető űton, hogy milyen "állapotban" van a mosógép. A barátnőm albiban lakik, na, nála pl dohos, mert sohasem hagyja nyitva a tetejét, hogy ki tudjon száradni.
Én hagyom szellőzni és félévente Polly mosógép-tisztítóval átmosom, hogy ne legyen vízköves, koszos. Meg így vigyázok is rá.
Én a Tomi mosóport szeretem, abból is a mandulatejes változatot. Az Ariel nagyon drága, de annyival nem jobb. Sőt!
Az öblítőpalettát szinte már végigpróbáltam, a számomra legkedveltebb illatok a sárga Lenor (asszem Summer) és a Sensitive (fehér) Coccolino. Ha van időm, akkor bekapcsolom a mosógép azopn funkcióját, aminél megáll, ha már a vízben van az öblítő.
És én nagyon nem szeretem a szabad levegőn szárítani a ruháimat. Lehet, h kicsit furcsa ezt olvasni, de nekem jobban megtartja az illatát a bent száradt ruha. A kinti ruha anniyra nem.
tutuv, klór hypo színes mosáshoz is? nem merem... a másik hogy tíz literhez egy kupak, sajnos nem is tudom hány litert használ a gépem egy mosáskor. :(
utolsó nagyon köszi a választ, szerintem a fehér coccolinot most már levadászom, és bent szárítok majd.
Én tavaly nyáron próbáltam ki először a világoszöld lenort. Ariel volt itthon akkor. Ez a párosítás annyira megtettszett, hogy megfogadtam, nyáron ezután csakis ezt az öblítőt fogom használni. Annyira friss, üde illata van. Teljesen visszaadja ( számomra ) a nyár hangulatát. A nyári frissességet, vidámságot, "szabadságot", üdeséget...
Viszont nemrég kipróbáltam az ecettel való öblítést. Nagyon tettszett az az eredmény is. Semleges friss illata volt a ruháknak. Csodálkoztam is, hogy nincs illata, de mégis van egy tiszta, friss illata a ruhának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!