5 kilós felültöltős mosógépbe hogy pakoljátok a ruhákat?
Úgy értem,hogy ha bele nézel a dobba,akkor félig van a gép,vagy teli nyomod száraz ruhákkal(vagyis teljesen,annyit,amennyi bele fér és még össze tudod csukni)
Azért kérdezem,hogy jobb a mosógépnek?
Én félig rakom,nem akarom túl terhelni szegényt,mosunk minden nap.
Kb 3/4-ed részig pakolom, mert előfordult már, hogy nem öblítette ki rendesen a mosóport a ruhákból. Meg nem is szeretném kínozni szegénykémet, így is rendesen meg van dolgoztatva.
Ami még jót tesz neki, az a mosógép alá való szőnyeg (sokkal halkabb és nem veri magát a falhoz), illetve a Polly mosógép-tisztító, amit félévente használok azért, hogy ne legyen vízköves (e célból egyébként az ecet is megfelelő, bár én még nem próbáltam).
köszi a válaszokat.Akkor maradok a félig,3/4-ig rakásnál,ezek szerint nem árt neki.
Használok vízlágyítót is,meg havonta-kéthavonta átmosom ecettel.(talán ér neki valamit,bár nem tudom)
Nálam nagyon szépen kiöblíti a mosóport is,jó illatosak a ruhák,így,hogy nagyjából félig van rakva.Viszont "rövid" programon mosok általában,az kevesebb áramot eszik és ugyanolyan tiszták a ruhák.
Köszi még egyszer,megnyugodtam :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!