Olyan nehéz így takarítani, mindig félek, hogy belefolyik az elektronikájába a víz, meg amikor kiöntöm az olajat belőle, mindig lecsurog az oldalán. Nem volna sokkal praktikusabb, ha ki lehetne szedni a belsejét? Vagy van ennek valami akadálya?
2011. márc. 10. 15:35
1/9 anonim válasza:
Tefal-ban már láttam olyat, aminek kivehető a belseje.
2011. márc. 10. 15:43
2/9 anonim válasza:
Azért mert van!
2011. márc. 10. 15:51
3/9 anonim válasza:
De az gyakorlatilag egy olajosfazék lenne. Nem? Akkor minek alá az elektromos szerkezet, mikor simán a tűzhelyre is ráteheted?
Bár én már eleve a fritőznek sem sok értelmét látom. Annak idején mikor divat volt mi is vettünk. Használva talán csak egyszer-kétszer volt és azóta a szekrény tetején pihen.
2011. márc. 10. 18:26
4/9 anonim válasza:
A Tefalnak és az Alaskanak is van kivehető tartályosa.
Nekünk egy tefal Versalio van (kb 10 éves) és most kaptam egy Alaska FR2000rest, mindkettőnek kivehető a belseje (mosogatógépben is tisztíthatók)
2011. márc. 11. 07:00
5/9 A kérdező kommentje:
18:26 lehet, hogy létezik olyan tűzhely, már nem merem mondani, hogy nem, amin be lehet állítani, hány fokos legyen az olaj, de nekem pl. nem olyan van és a tűzhelyen mindig odaégetem..
2011. márc. 11. 09:24
6/9 anonim válasza:
Nekem Philips van, kivehető a belső része, és beállítható rajta a hőfok is, de talán 2-3x használtam össz-vissz.
2011. márc. 11. 10:14
7/9 anonim válasza:
Mi rengetet használjuk (öten, de gyakran hatan vagyunk felnőttek)
Az enyémnek is kivehető a belseje, és mosogatógépben elmosható. Úgy kaptam kb 7 éve, Ufesa márkajelzés van ráírva, és azóta is hibátlanul működik. (lekopogom...)
2011. márc. 11. 21:36
9/9 A kérdező kommentje:
Na igen, így nem csoda, ha nem találtam, ezek hatalmasak. Nekem most olyan van, amibe 7 deci olaj elég, és 1-2 adagot lehet benne megsütni egyszerre. És ez bőven elég, mert mi csak ketten vagyunk.
Hát ezek szerint szülök gyorsan 2-3 gyereket, hogy aztán indokolt legyen ilyen nagyot venni és végre kivehető belsejű legyen :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!