Hogyan takarítjátok le a reluxákat?
Figyelt kérdés
2011. márc. 10. 09:13
1/10 anonim válasza:
erre fejlesztett eszközzel...kb. 100Ft
2/10 A kérdező kommentje:
köszike...
2011. márc. 10. 09:31
4/10 anonim válasza:
én lemosni nem szoktam, de azzal a színes nyeles macskafarkaszerű portalanítóval közé nyúlkálok, és lejön a por.
5/10 A kérdező kommentje:
értem,akkor be kell olyat szereznem,mert nincsen.:-)
2011. márc. 10. 11:30
6/10 Olga néni válasza:
Porszívónak van egy kefés feje, azzal. Nemcsak letörli, be is szívja a port. Nem mindegy!
7/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ.
2011. márc. 11. 09:40
8/10 anonim válasza:
ez a nyeles színes portörlő, magához vonzza a port, és kint ki lehet rázni belőle.
9/10 anonim válasza:
Én a porszívó kefés részével, de mivel a mienk leszerelhető (86' óta van az ablakon és erkélyajtón), évente 2× mosószeres szivaccsal és zuhannyal lemosom, ilyenkor a húzós része és a közte levő ”összetartó” zsinórok is szépek lesznek.
Szoktam még az ujjamra tekert vizes ronggyal, de szigorúan ablakmosás előtt, mert ahogy odanyomom az ablakhoz, maszatos lesz tőle.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen,
2011. márc. 12. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!