Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha "ki akarom mosni" a ruháima...

Ha "ki akarom mosni" a ruháimat úgy, hogy a kádat félig engedem vízzel, teszek hozzá öblítőt és belevágom a ruháimat, akkor mennyi ideig hagyjam benne a ruhákat? :D

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 19:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

szóval kolis vagy (vagy albi,de az mind1):D

tusfürdő a vizbe,igyál még 2 decit,képzeld magas tárcsás mosógépnek,holnap pedig öblitsd ki

és keress egy lányt aki mos rád:)

2011. márc. 7. 20:31
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Elég szomorú, hogy kisebb korodban nem lested el anyukádtól azt, hogy hogyan kell mosni. Bár az még inkább, hogy nem segítettél neki a házimunkában. Eléggé engedékeny lehetett Veled, és tessék-. lett egy kamasz gyereke, aki iszik, de magáról képtelen gondoskodni...
2011. márc. 8. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem értem miért szólja le mindenki a kérdezőt. Most fiatal, inkább szórakozzon amíg lehet. :D Én is inkább bulizni mentem volna, mint hogy otthon takarítsak, ez nem kérdés. Viszont mostmár így történt, de nem hazaviszi anyucinak hétvégén, hogy ő mossa ki a ruhákat, hanem inkább fogja magát és egyedül megoldja.
2011. márc. 9. 16:34
 14/14 senga92 válasza:
Mosószer helyett használhatsz szappant, tusfürdőt. De hogy bedobálod a kádba megöblítőt nyomsz hozzá, azzal semmire nem mész.
2013. máj. 31. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!