Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ha "ki akarom mosni" a ruháima...

Ha "ki akarom mosni" a ruháimat úgy, hogy a kádat félig engedem vízzel, teszek hozzá öblítőt és belevágom a ruháimat, akkor mennyi ideig hagyjam benne a ruhákat? :D

Figyelt kérdés
2011. márc. 7. 19:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Először ki kellene mosni. Meleg víz, mosószer, és a ruhát nem elég beletenni, hanem ki is kellene mosni. Két kézbe fogva a ruhát, egyik kezedet a másikhoz dörzsölve. Az öblítő az utolsó fázis.
2011. márc. 7. 19:06
 2/14 anonim ***** válasza:
86%

Ne sokáig.

Ennek egyébként nem sok értelme van, mert legfeljebb újra meg kell száradniuk.

Ha csak fel akarod frissíteni őket, akkor tedd ki szellőzni őket a friss levegőre, akár most este is, és mikor visszarakod a szekrénybe, akkor tegyél közéjük illóolajos papírzsepit, vagy szappant, esetleg fújj rájuk egy kis parfümöt, és kész.

2011. márc. 7. 19:07
 3/14 A kérdező kommentje:

A mosószerre való pénzt elittam:D

De köszönöm a válaszokat!

2011. márc. 7. 19:13
 4/14 anonim ***** válasza:
18%
Lefogadtam volna, hogy gyerek vagy, akinek sz*rfej az anyja! Engedd a kádat meleg vízzel, hogy ellepje a ruhákat, és hagyd benne reggelig. Reggel dörzsöld meg őket vagy csak forgasd át, aztán új vízbe, ami már lehet hideg, nyomasd az öblítőt!
2011. márc. 7. 19:30
 5/14 anonim ***** válasza:
0%
19:30 vagyok. Jobbulást! Biztos nem hobbiból iszol! A sok roh*dék tud nekünk olyan fájdalmat okozni, hogy mások nem is értik!
2011. márc. 7. 19:31
 6/14 A kérdező kommentje:

Mi az, hogy szarfej az anyám te gyökér? Jééé... Fingod nincs róla, hogy ki vagyok, pláne arról, hogy ki az anyám... Az agyam eldobom...

Mi van, ha beteg? Esetleg meghalt stb.? Szerintem fogd vissza magad a válaszadások terén, mert ezzel nagyon csúnyán meg tudsz bántani embereket...

Egyébként anyámnak semmi baja, és küldött is fel nekem ruhát, amivel simán kihúzom hétvégéig, amikor majd hazamegyek, csak hogy tudjál róla... És ha felhívtam volna biztos elmondta volna, hogy kell, de gondoltam megoldom egyedül...

Az meg, hogy miért iszok, az meg ismételten nem rád tartozik...

A válaszodnak azt a részét, amivel a "problémámon" próbáltál segíteni, azt köszönöm!

2011. márc. 7. 19:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Attól, hogy több csúnya szót írsz a mondatodba, még mindig nem lesz több közöd hozzá...:)
2011. márc. 7. 20:00
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

ennyit a felelős gondolkodásról.

ha még arra sem vagy képes, hogy egyedül kimosd a ruháidat, akkor jobb lenne ha hazaköltöznél, mert ezek szerint képtelen vagy az önálló életre.

2011. márc. 7. 20:17
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

Engedd félig tele a kádat meleg vízzel, tegyél bele kicsi szappant vagy tusfürdőt. Hagyd benne ázni, másnap forgasd át az egészet, csavard ki, tedd félre, engedj langyos vizet, ebbe mehet az öblítő (ne a ruhákra öntsd, mert foltos maradhat!) és vissza a ruha. Pár perc áztatás, csavargatás, teregetés.

Ja igen, a fehéreket és színeseket mosd külön. :)

2011. márc. 7. 20:19
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha azt akarod, hogy tiszták legyenek a ruhák, akkor valami tisztíatószert tegyél bele: szappan, tusfürdő, sampon...

Az öblítő nem tisztítja, hanem fixálja benne a koszt.

És még egy tipp: ha legközelebb eliszod a pénzed :D, inkább mosóport vegyél és öblítőt ne. A mosópor fontos, az öblítő semmit nem ér, csak pénzkidobás.

2011. márc. 7. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!