Miért van mindig por a szobában? És mit tudnék tenni ez ellen?
Koliban lakom, egy nagyon pici szobában, és az a problémám, hogy hiába seprek fel, kb. fél óra múlva ugyanúgy néz ki a szoba :( nem morzsás vagy homokos, vagy ilyesmi, hanem ez a finom, fehér szálló por, ami csomókba gyűlik, rátapad a földön lévő rejtett hajszálakra, és ettől tök kosznak látszik a padló. pedig legalább hetente (de van, amikor 2x is) felmosok flóraszeptes vízzel.
Unom már, hogy akárki bejön hozzám, úgy látja, mintha kb. 3 hete nem is takarítottam volna fel a padlót :(
Van erre valami megoldás? (porszívót kértem már a portán, azt mondták, nem tudnak adni, nekem nincs rá pénzem, és el se férne itt)
Az egyik sarokba állítsd be a vödröt, mindig legyen benne víz. Ha bírod, akár vegyszeres is lehet, bár valójában arra semmi szükség. Amikor zavar, így csak egy mozdulat, és feltörlöd. Persze a felmosó ne a vízben álljon napokig, hanem terítsd ki arra a kis kosárra, amiben kicsavarod.
Vízzel sokkal jobban össze lehet szedni a port, és egyszerűbb is, mint seprűvel.
a matrac lesz az... hát, azt nem dobhatom ki, inkább legyen kicsit kosz, minthogy a tiszta földön aludjak :D
köszönöm mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!