Először porszívózunk, aztán porttörölünk, vagy fordítva?
Szió!
Először a porszívózás, mert eközben felkavarod a szívócsővel az alattomos, meglapuló porszemeket, amik aztán kavarognak a levegőben. Ezután a portörlés, hogy letöröld a már leülepedett porszemeket.
Szia!
Először portörlés, utána porszívózás.
Ha fordítva csinálod, akkor a portörlésből származó por ott fog lebegni a levegőben és a földön.
kezd olyan lenni, mint az a kérdés, hogy: mi volt először a tyúk, vagy a tojás? :)
nagyon köszönöm a válaszokat
Hát igen!
Mindkettőnek megvan a logikája én mégis azt vettem észre, hogy sokkal tisztább a levegő és hatékonyabb a takarítás ha először port törlök.
Őszintén?
A legelső hozzászólóval értek egyet. Előtte ás utána is, csak annyival kiegészíteném, hogy mindig. Tudom, hogy ez így bazi bonyolúltnak hangzik, dehát így hatásos.
Én a fősuli alatt takarításból egészítettem ki a pénzem és tetszett a "kuncsaftoknak" ez a módszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!